Posjetite fantastičan podzemni svijet Postojnske jame koji se stvarao milijunima godina. Uživajte u carstvu stalaktita i stalagmita, upoznajte čovječju ribicu čiji se život odvija u potpunom mraku... Postojnska jama uvrštena je među najveće i najposjećenije jame na svijetu...

Program:

Polazak u 7:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-506). Slijedi vožnja modernim turističkim autobusom prema graničnom prijelazu Bregana, te dalje Slovenijom do Postojne. Slijedi kratak odmor, te razgledavanje POSTOJNSKE JAME, pješice i jamskim vlakićem. Jama je splet od 20 km zakopanih rovova, galerija i dvorana, najveća jama klasičnog krša te ujedno i najbolje posjećena turistička jama u Europi. U razgledu jame posjetiteljima se nudi nepregledno bogatstvo mineralnih siga najrazličitijih oblika, boja i generacija, kalcitne sige i druge umjetnine koje je priroda oblikovala kroz tisućljeća te svakako njen najpoznatiji stanovnik – čovječja ribica. 

U jami je stalna temperatura oko 10 °C. Nakon razgledavanja mogućnost ručka. Na ulazu u jamu nalaze se razni ugostiteljski objekti s terasom, suvenirnica i uređeni park kraj rijeke Pivke. Polazak za LJUBLJANU u dogovoreno vrijeme. Po dolasku razgled grada autobusom i pješice: GRADSKA VIJEĆNICA – CENTRALNA TRŽNICA – KATEDRALA SV. NIKOLE – DVORAC LJUBLJANSKI GRAD – ZMAJEV MOST – PREŠERNOV TRG – TROMOSTOVLJE – PARK TIVOLI… Povratak u Hrvatsku u večernjim satima.

NAPOMENA

Temperatura je u jami konstantna. Bez obzira na godišnje doba, u njoj je uvijek oko 10 stupnjeva Celzijusa. Tome treba prilagoditi svoju odjeću i obuću, a topao plašt možete od svibnja do rujna unajmiti i ispred ulaza u Postojnsku jamu. Za obilazak jame nije potrebna kaciga.

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

B kategorija - Autoškola Rubikon / Quattro + liječnički pregled GRATIS + EXTRA 20 EURA popusta!

X
x

#{title}

#{text}