Još ove zime priuštite si paket mršavljenja i oblikovanja tijela u 25 tretmana - 5x maderoterapija, 10x pressoterapija, 5x aromaterapija i 5x ultrazvuka u centru Magentic Spa u Splitu za samo 980 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Salon Magnetic Spa u Splitu nudi Vam čak 25 tretmana mršavljenja! Broj tretmana dogovara se sa centrom i prilagođava potrebama klijentice. Kupon se može iskoristiti do 31.03.2019.

Magnetic Spa Centar, Split donosi Vam paket od 20 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela:  5x MADEROTERAPIJA, 10x PRESSOTERAPIJA, 5x ULTRAZVUKA, 5x AROMATERAPIJA.

Adresa korištenja usluge: Magnetic Spa, Poljička cesta 9, Split.
Radno vrijeme: pon - pet 07 h - 21 h, sub 08 h - 13 h.


Ovaj bezbolan i neinvenzivan tretman predstavlja savršenu alternativu liposukciji i osigurava dramatično poboljšanje tjelesnog izgleda

Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tom ostaju netaknuti. 

Rezultati su vidljivi već na početku terapije

PRESSO TERAPIJA - aparaturna limfna drenaža 

Kako ručna tako i aparaturna  LIMFNA DRENAŽA  sve je potrebnija kako bismo se bolje osjećali i bili zdravi. Svim tim bolestima zajednički uzročnik  je loša cirkulacija. Limfna dreanaža utječe poboljšava cirkulaciju, protok krvi i limfe, povećava elastičnost kože,...

Magnetic Spa centar –Beauty centar ima jedini na području Dalmacije hladni laser Zeronu 

Također jedini na području Dalmacije posjeduju: Dermafrack aparata - najbolji aparat za mezoterapiju lica i tijela sa ampulama: hyaluron, antiage, vitamin C, lighten za izbjeljivanje fleka te Clarify za liječenje akni.

Dijamantna mikrodermoabrazija odlična kod osnovnih tretmana lica kao i za uklanjanje sitnih bora, ožiljaka, fleka i akni. Radiofrekvencija -za lice i tijelo.

Kozmetika s kojom rade u centru: Becos, Selvert Thermal, Afrodita (za lice i tijelo) te Gewol, Julijana nails i Reforma kod pedikure, manikure, gel noktiju te UV lakiranja.

ODMAH nakon kupnje kupona kontaktirati centar radi dogovora oko termina na telefon 021 540 700 ili 091 6071 297

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

B kategorija - Autoškola Rubikon / Quattro + liječnički pregled GRATIS + EXTRA 20 EURA popusta!

X
x

#{title}

#{text}