Martinje uz tradicionalne okuse ličke zavičajne kuhinje - izbor od dva jelovnika za martinjsku večeru! 1 dijete do navršenih 2 godine GRATIS! Kupon vrijedi isključivo za termin 09.-10.11.2019.
HOTEL JOSIPDOL je udaljen 90 km od Zagreba, autocestom A1 prema Splitu – izlaz Ogulin udaljenosti svega 5 km od pravca A1, i pozicioniran je gotovo u središtu Hrvatske – točno na polovici puta između sjeverne i južne Hrvatske, na staroj magistralnoj državnoj cesti Karlovac – Senj na najkraćem putu za Plitvička Jezera.
HOTEL JOSIPDOL radi cijele godine, raspolaže smještajnim kapacitetom od 28 soba hotelskog standarda tri zvjezdice(***), restoranom (i izvrsnom kuhinjom !) sa 350 sjedećih mjesta, pizzerijom (originalna krušna peć), pivnicom na galeriji hotela sa 120 sjedećih mjesta, aperitiv barom, kao i zasebnom konferencijskom dvoranom sa 150 sjedećih mjesta. HOTEL raspolaže vlastitim velikim parkiralištem za osobna vozila i autobuse kao i 26.000 m2 okolnog prostora sa uređenim dječjim igralištem, teniskim, malonogometnim i velikonogometnim terenom, vlastitim poribljenim jezerom, a rijeka Munjava protiče zemljištem u duljini cca 300m .
U sklopu objekta hotela nalaze se smještajne jedinice hostelskog standarda.
RESTORAN
Ambijent restorana, vrhunska gastronomska ponuda te profesionalno i ljubazno osoblje pod palicom šefa kuhinje i šefa ugostiteljstva tradicionalno su pravi izbor naših gostiju.
Hotel Josipdol je poznata adresa za svadbene svečanosti, najluđe dočeke Nove godine, Božićne domjenke, proslave Dana žena, prezentacije, krstitke i sve druge prigodne svečanosti. Izniman ambijent ličkih večeri uz tamburaše naša je tradicija.
Kapacitet restorana je 320 sjedećih mjesta u restoranu, te 120 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi. Restoran je opremljen prostorom za glazbu i disco efektima.
Martinjska večera - izbor između 2 jelovnika:
Menu I: krem juha od gljiva, mješano meso sa žara (vratina, file, pečenice, ćevapi), rižoto od gljiva , restani krumpir, sezonska salata.
Menu II: krem juha od graha, buncek, špek, krvavice i pečenice sa kiselim ogulinskim zeljem, restani krumpir, palenta, pole od krumpira.