Menu uključuje: juha ● hladno predjelo ● glavno jelo ● desert, a sve uz čašu vrhunskog vina! Kupon vrijedi do 03.08.2020.
JUHA: capuccino juha od buče
HLADNO PREDJELO: Carpaccio goveđeg filea na krecavim salatama s emulzijom od bučinog ulja i domaćeg sira
GLAVNO JELO: svinjski file (sous vide) mariniran pestom od medvjeđeg luka na kremi od celera i luka uz glazirano povrće
DESERT: torta Bedem
ČAŠA VRHUNSKOG VINA vinarije Kopjar: Cuvee bijeli ili crni
RESTORAN BEDEM
Dva prepoznatljiva kuhara, Anđelko Levanić i Zlatko Novak, koji su izgradili svoj kulinarski identitet najosebujniji su sudionici varaždinske gastronomske pozornice.
Oni su profesionalci s visokom razinom osjećaja za sklad okusa uz istovremeno izrazito opredjeljenje za kreativno i istraživalačko kulinarstvo.
Obojica okićeni titulom državnog prvaka u kuharstvu, medaljama s kulinarskih Olimpijada i Svjetskog kulinarskog kupa, ovaj je dvojac bez sumnje najnagrađivaniji varaždinski i hrvatski kuharski tim.
Radno vrijeme restorana je od ponedjeljka do nedjelje od 10 h do 23 h.
Jela koja pripremaju temelje se na podlozi istraživanja originalnih lokalnih recepata uz tehnički savršenu i maštovitu uporabu najboljih namirnica, posebno ovdašnjih (vidovečko zelje, bučino ulje, svježe povrće, zagorski puran…) te ih stavljaju u poziciju kreatora i predvodnika nove varaždinske kuhinje, temeljene na načelima vrhunske gastronomije, tradiciji lokalnih jela i namirnica oplemenjenih primjenom najnovijih svjetskih trendova i tehnika u pripravi hrane.
Također, smatraju da kuhinja mora biti visoko autorska kako bi se i svakodnevna domaća jela pretvorila u gastronomske spektakle. Svoj prvi samostalni restoran, iz navedenih razloga, doživljavaju kao varaždinsku utvrdu vrhunske hrane.
Radujemo se vašem dolasku u našu utvrdu vrhunske hrane...
Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina i stola, a ODMAH po kupnji i primitka kupona (KOD i ID) OBAVEZNA potvrda rezervacije na broj 042/557-545!