Prošetajte splitskom rivom do kućnog broja 7 i uživajte u neodoljivom meniju za 2 osobe u Restoranu Brasserie on 7! Okusi Mediterana u sasvim novom ruhu: Juha od kaula sa pjenom od parmezana, crni Istarski tartuf i kuhana juneća rebra sa odležanim black angus flank steak-om, i još mnogo čega finog!
Sedam dana u tjednu uživajte u vrhunskim delicijama Restorana Brasserie on 7, s francuskom pozadinom i daškom kreativnosti i one lude ljubavi prema kuhanju.
Kuhinju vodi Goran Dedić Zanko koji je svoje umijeće stekao radeći u kuhinjama najboljih hotela, a za sva divna slatka čuda zaslužne su Sandra Belić kao pastry chef i njezina desna ruka Ivana Bradarić.
Ovaj put smo za Vas pripremili MENI za 2 osobe.
Meni uključuje:
MADAME DU BARRY - Juha od kaula sa pjenom od parmezana
Cvjetići kaula
Crni Istarski tartuf
DUET 12 H - Kuhana juneća rebra sa odležanim black angus flank steak-om
Topla salata od špinata i kozjeg sira
Soft center chocolate SOUFFLE.
Splitska gastronomska ponuda nikad nije izgleda bolje! Više o ponudi Restorana Brasserie on 7 pročitajte OVDJE!
Bon appettite i guštajte!
Kako nastaju ove fantastično kreativne kombinacije ukusa? Vrhunski kuhari Restorana Brasserie on 7 izabiru namirnice koje će zajedno posjedovati dobru vibru. Ponekad su kombinacije rezultat neformalnih druženja uz čašu dobrog vina, a ponekad ishod kulinarskog umijeća izučavanog u najboljim kuhinjama svijeta!