Osposobljavanje za vozača B kategorije u Autoškoli Urban KOPRIVNICA za SAMO 4090 kuna + POKLON / besplatni liječnički pregled za prvih 50 kupaca! Karticom na rate!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polaganje B kategorije u KOPRIVNICI! Prvih 50 kupaca Crno Jaje nagrađuje BESPLATNIM LIJEČNIČKIM PREGLEDOM u Zdravstvenoj ustanovi za medicinu rada i sporta Vaš Pregled (Zagreb) + organizirani prijevoz do poliklinike i natrag!

Tečajevi uključuju 15 polaznika po grupi, a grupe će se puniti prema raspoloživosti!

Termini tečajeva: 

02.12.2019. - 13.12.2019. I. tečaj
16.12.2019. - 27.12.2019. II. tečaj
30.12.2019. - 10.01.2020. III. tečaj
13.01.2020 - 24.01.2020. IV. tečaj

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

Pri dolasku u autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

*Nakon što kupac kupi i zaprimi gotov kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr, a Crno Jaje povratno šalje gotovo kupon za liječnički pregled!

Kupon se može iskoristiti do 01.04.2020. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. dogovor o početku pohađanja nastave u autoškoli!

Autoškola Urban je sinergija stručnih i obrazovanih ljudi.

Nudimo Vam kompletno školovanje koje uključuje polaganje kategorije i stjecanje početne kvalifikacije. Kvalitetan kadar, vrhunski opremljene učionice te nova i moderna vozila za obuku – to smo mi –autoškola Urban - autoškola skrojena po vašim potrebama!

Možemo se pohvaliti moderno opremljenim prostorom u kojem se pohađa nastava iz Prometnih propisa i pravila, modernim i novim vozilima koji služe za obuku vozača.

Ukoliko tražite autoškolu u kojoj želite brzo, kvalitetno i sigurno naučiti upravljati motornim vozilom A1, A2, A i B kategorije, autoškola URBAN je idealni partner za to. Mi brinemo za svoje polaznike! Profesionalni pristup, konstantno educiranje vlastitog kadra, unaprjeđenje tijeka obuke kandidata i visoka prolaznost jedan je od temljnih principa naše autoškole, a sve u cilju stvaranja samostalnog i sigurnog vozača.

Konstantno ulaganje u kadrove i praćenje najnovijih tehnologija obuke je ono što čini razliku između naše i ostalih autoškola. Mi smo profesionalci i kod nas ćete se sami uvjeriti u to!

Svojim modernim pristupom i naprednim tehnikama educiranja trudimo se biti pristupačniji i drugačiji od ostalih autoškola. Kod nas ćete stvarno osjetiti razliku!

Samo naši Newsletter pretplatnici vide skrivene i

EXTRA PONUDE!

Zgrabi super ponude

Danas preporučamo:

B kategorija - Autoškola Rubikon / Quattro + liječnički pregled GRATIS + EXTRA 20 EURA popusta!

X
x

#{title}

#{text}