[BRAČ] Idiličan proljetni odmor u krugu obitelji - uživajte u 4 dana i 3 noćenja za 6 osoba u Villi Dubrava s privatnim bazenom u Pučišću i proljetnoj čaroliji otoka Brača!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novoizgrađeno, ali tradicionalno imanje na osami okruženo maslinama, smješteno između Postire i Pučišća... Kupon vrijedi od 01.05. do 31.05.2024.

Osjećate li se umorno od užurbanog načina života i posla? Ne tražite više - naš skriveni dragulj, VILLA DUBRAVA ima sve što vam je potrebno za potpuni odmor! Ovo novoizgrađeno, ali tradicionalno imanje nalazi se na otoku Braču, između malih mjesta Postira i Pučišća. Prekrasan maslinik okružuje vilu, a pogled na netaknutu prirodu otoka Brača je nezaboravan. 

Ova šarmantna vila najbolji je izbor za miran odmor iz snova s ​​djecom i obitelji, sa svime što vam je potrebno za uživanje i opuštanje. U vanjskom prostoru nalazi se prekrasan tradicionalni kameni stol ispod drveta, koji pruža prirodnu hladovinu u toplim danima. Vanjski dio također ima kameni roštilj, tako da možete objedovati pod vedrim nebom ili se samo sunčati na ležaljkama uz bazen. 

Kuhinja i blagovaonica potpuno su opremljeni i namješteni ugodnim i primamljivim bojama i rustikalnim (te isključivo dekorativnim) kaminom. Prizemlje otvorenog tipa ima TV i 1 klima uređaj. Na istoj etaži nalazi se i kupaonica. 

Na katu se nalaze dvije komforne klimatizirane spavaće sobe. Prednost ovih spavaćih soba je što krevete možete razdvojiti ili spojiti, kako vam više odgovara.

 Jedna spavaća soba može primiti 2 osobe, druga 3 osobe, a po potrebi još 2 osobe mogu spavati na kauču na razvlačenje u dnevnoj sobi.