10% POPUSTA

NOVO - iskoristite slobodno vrijeme u prolazu ili na odmoru za jedinstveni izlet sa Dalmatia Travel, Omiš - obilazak kanjona rijeke Cetine brodicom u trajanju 2,5 sata za samo 9 eura/osobi!

9 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 9,00 €
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Kupon se može iskoristiti do 30.06.2024.

Gosti se voze na putovanje kroz prekrasno očuvani kanjon rijeke Cetine, koji je prirodni park - zaštićeni krajolik od 1963. godine i koji se proteže 7 km od ušća rijeke Cetine prema unutrašnjosti. 

Polazak brodice svaki dan u 12:00h kod turističke agencije Dalmatia Travel na adresi Ulica Josipa Pupačića 5, Omiš. Povratak je na istoj adresi. 

Nakon 40 minuta vožnje, pauza u Radmanovim Mlinicama u trajanju 1 sat (slobodno vrijeme za šetnju parkom, eventualno piće ili jelo u restoranu). 

U cijenu uključeno osiguranje, oprema, skipper-vodič, iskusno osoblje odgovorno za sigurnost, besplatan parking (kod turističke agencije Dalmatia Travel).

Kanjon rijeke Cetine jedna je od najljepših prirodnih atrakcija Srednje Dalmacije, koja je također i najposjećenija nakon Nacionalnog parka Krka. Rijeka Cetina najduža je rijeka u Dalmaciji (102 km). U ranom srednjem vijeku gusari iz Omiša koristili su je kao skrovište. Živopisni kanjon rijeke Cetine također je poslužio kao pozornica za mnoge filmove, poput Winnetoua. 

Tijekom 40-minutne vožnje brodom, gosti mogu uživati u flori i fauni rijeke te fotografirati krajolik kanjona. Različita stabla i gusta trska koja okružuju rijeku, ptice, plovke, labudovi i ribe koje se mogu vidjeti u kristalno čistoj vodi prate vas tijekom putovanja. Zelena rijeka i njezini stanovnici, mali otoci i brzaci koji teku uz njezine strane pružaju savršeno mjesto za opuštanje tijela i duše. Na kraju putovanja gosti stižu do izletišta Radmanove mlinice, gdje mogu prošetati parkom i nešto pojesti i popiti u restoranu. Djeca se mogu igrati na igralištu, a tu je i plaža za plivanje. Nakon odmora, gosti se vraćaju na brod i voze natrag u Omiš. 

Preporučamo da sa sobom ponesete ručnike, kupaći kostim, kratke hlače i majicu, rezervnu odjeću, cipele ili sandale za vodu te kremu za sunčanje.

Misija Dalmatia Travel je pružiti autentična iskustva kroz izlete u Omišu, uz stalno unapređenje usluga i organizaciju avanturističkih aktivnosti. Naša posvećenost gostima, sigurnosti i očuvanju okoliša temelj su naše reputacije kao pouzdane i kvalitetne turističke agencije.