CJPremium Natrag na Crno Jaje

[NOVO] Luksuzni odmor za kraj ljeta u modernim prostranim dvoetažnim apartmanima Vile Fenč u samoj gradskoj jezgri Primoštena uz 3, 5 ili 7 noćenja za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina!

SUPER CIJENA 1.310,00 €
  • 3, 5 ili 7 noćenja za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina
  • moderno dizajnirani dvoetažni apartman od 90m2
  • besplatan WiFi
  • NAPOMENE:
  • Izaberite između 3 ponude:
  • Ponuda 1 uključuje: 4 dana uz 3 noćenja u moderno dizajniranom dvoetažnom apartmanu od 90 m2 + besplatni wi-fi, sve za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.
  • Ponuda 2 uključuje: 6 dana uz 5 noćenja u moderno dizajniranom dvoetažnom apartmanu od 90 m2 + besplatni wi-fi, sve za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.
  • Ponuda 3 uključuje: 8 dana uz 7 noćenja u moderno dizajniranom dvoetažnom apartmanu od 90 m2 + besplatni wi-fi, sve za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.
  • Turistička pristojba iznosi 1,60 eur po osobi i danu i plaća se na licu mjesta. Djeca do 12 godina su oslobođena plaćanja turističke pristojbe, a djeca od 12 do 18 godina plaćaju 50 % iznosa turističke pristojbe na licu mjesta.
  • Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na +385 98 950 4213 ili na mail reservation@metropolisz.hr i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: reservation@metropolisz.hr, uz KOD i ID kupona.
  • Prilikom dolaska naplaćuje se sigurnosni depozit u iznosu od 200,00 eur. Ovaj depozit služi kao osiguranje od eventualne materijalne štete koja može nastati tijekom boravka. Depozit će biti vraćen u cijelosti prilikom odlaska, pod uvjetom da nije utvrđena nikakva šteta u smještajnoj jedinici. U slučaju da se utvrdi šteta, zadržava se dio ili cijeli iznos depozita za pokriće troškova popravka ili zamjene oštećenih predmeta.
  • Za ovu ponudu broj apartmana ograničen te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.
  • 1 osoba može kupiti neograničen broj kupona za sebe i na poklon.
  • Kupon vrijedi za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.
  • Kuponi se mogu spajati.
  • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
  • Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 01.09.24. do 30.09.24.
  • Rezervacija ovisi o smještajnoj raspoloživosti apartmana. 
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
  • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga. 
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
  • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Ovo je mjesto gdje se osjećate kao da ste dio povijesti, a istovremeno uživate u modernim udobnostima luksuznih apartmana od 90 m2. Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 01.09. do 30.09.24.

Provedite svoj odmor u prekrasnom Primoštenu!

Zamislite malenu kamenu kućicu, koja stoji kao svjedok vremena, ukrašenu vještinom i strpljenjem starih dalmatinskih majstora. Njezini debeli zidovi, izgrađeni od grubo klesanog kamena, pričaju priče o prošlim vremenima, kada su pružali sklonište od ljetnih žega i zimskih nevremena.


Vila, tipična dalmatinska kuća iz 19. stoljeća, nadmašivala je ostale seoske kuće svojom veličinom. Nekada u vlasništvu bogate vlastele, tijekom vremena služila je i kao ambulanta ili škola. Kasnije je postala ugostiteljski objekt i jedan od najpoznatijih restorana u Dalmaciji tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća. Danas je moderno renovirana vila s tri dvoetažna apartmana.


Ovo je mjesto gdje se osjećate kao da ste dio povijesti, a istovremeno uživate u modernim udobnostima. Dobrodošli!

Naši apartmani nose imena vjetova koji oblikuju naš Primošten:

Bura je sjeverni vjetar koji tuče, nosi miris soli i priča priče starih mornara. Inspiriran njegovom snagom i elegancijom, apartman Bura nudi prekrasan pogled na more iz svake prostorije. Apartman se proteže na dvije etaže, sa ukupno 90 m². Na nižoj etaži, gosti mogu uživati u prostranom dnevnom boravku, odvojenom od kuhinje s blagovaonicom. Ovdje se smjestila i kupaonica. Na gornjoj etaži nalaze se dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitim pričama. Moderna kupaonica s walk-in tušem, sušilom za kosu i podnim grijanjem pruža dodatnu udobnost.


Kuhinja po mjeri kuhinja apartmana Bura je stvorena za moderne gurmane:
Perilica za suđe – jer život je previše dragocjen da bismo ga trošili na pranje posuđa.
Aparat za kavu – jutarnji ritual uz miris svježe mljevene kave.
Toster – za hrskave zalogaje i trenutke opuštanja.
Mikrovalna pećnica – brza rješenja za gladne putnike.
Kuhalo za vodu – jer svaka priča počinje šalicom toplog čaja ili kave.

Apartman Jugo, gdje se susreću more i stare kale Primoštena. 
Ovdje, Jugo – južni vjetar – donosi toplinu i udobnost, kao stari prijatelj koji zna sve tajne ovog mjesta.  Apartman ima površinu od 90 m², prostire se na dvije etaže. Donja etaža otkriva kuhinju s blagavaonicom, odvojenu od dnevnog boravka. Ovdje se stvaraju okusi i razgovori, a svjetlost ulazi kroz prozore. Kupaonica također čeka na donjoj etaži, spremna za osvježenje nakon sunčanog dana. Na gornjoj etaži nalaze se dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitim walk-in ormarom. Kupaonice su opremljene walk-in tuševima, podnim grijanjem i sušilom za kosu.


Kuhinja po mjeri kuhinja apartmana Jugo je stvorena za moderne gurmane:
Perilica za suđe – jer život je previše dragocjen da bismo ga trošili na pranje posuđa.
Aparat za kavu – jutarnji ritual uz miris svježe mljevene kave.
Toster – za hrskave zalogaje i trenutke opuštanja.
Mikrovalna pećnica – brza rješenja za gladne putnike.
Kuhalo za vodu – jer svaka priča počinje šalicom toplog čaja ili kave.

Dobrodošli u Apartman Bura, gdje vjetar pleše s morem, a svaki trenutak je priča za pamćenje.

Apartman Maestral nosi ime ljetnog vjetra.  
To je priča o ljetu, o mirisu mora i zvuku valova. Zaštićen od zvukova ulične vreve i ljetnog šušura, Maestral nudi poseban mir i spokoj, idealan za opušten odmor. Apartman se prostire na 90 m², raspoređen na dvije etaže. Donja etaža otkriva povezanu kuhinju s blagavaonicom, te dnevnim boravakom, mjesto gdje se okusi stapaju s pričama. Kupaonica je  također smještena na donjoj etaži, pružajući praktičnost i udobnost.  Na gornjoj etaži čekaju vas dvije prostrane spavaće sobe svaka s walk in ormarom, svaka s vlastitom pričom. Kupaonica s kadom opremljene su sušilom za kosu, te podnim grijanjem.  


Kuhinja po apartmana Maestral sadrži:
Perilicu za suđe – jer život je previše dragocjen da bismo ga trošili na pranje posuđa.
Aparat za kavu – jutarnji ritual uz miris svježe mljevene kave.
Toster – za hrskave zalogaje i trenutke opuštanja.
Mikrovalna pećnica – brza rješenja za gladne putnike.
Kuhalo za vodu – jer svaka priča počinje šalicom toplog čaja ili kave.

Dobrodošli!