SENZACIJA!!! AQUAPARK ADAMOVEC po prvi puta na Crnom Jaju!!! Cjelodnevno opuštanje uz bazene i saune za samo 100 kn! Kupon je iskoristiv do 31.05.2017.!

40 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u cjelodnevnom kupanju u prelijepom AQUAPARKU ADAMOVEC u malenom mjestu Adamovec u Prigorju ;) Finska sauna, parna kupelj i biosauna, tuševi iznenađenja, hladni bunar, kneip za noge, relax zona...

U modernom objektu od 4200 m2 nalaze se rekreacijski bazen s masažama, gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima. Bazen plaža površine je 220 m2 i jedna je od vodećih atrakcija Aquaparka. Bazen sa slapovima i masažama nalazi se na poluetaži, a po potrebi može biti pretvoren i u privatnu oazu za vas i vaše društvo. Svijet sauna nudi oazu opuštanja i relaksacije u finskoj sauni, parnoj kupelji i biosauni. Tu su i kneip za masažu nogu, hladni bazen za uranjanje te tuševi iznenađenja.

Aquapark Adamovec - SPA paket za jednu osobu 

Bazeni su opremljeni divljom rijekom, bazenom s plažom, toboganom i gejzirom i raznim atrakcijama

Aquapark Adamovec ekološki je kompleks čiji je cijeli sistem baziran na obnovljivim izvorima energije. Voda u Aquaparku koristi se iz prirodnih prigorskih izvora vode.Self- service restoran namjenjen je korisnicima bazena koji u svakom trenutku mogu prizalogajiti nešto od gotovih jela ili pak naručiti jelo po narudžbi. Restoran posjeduje 150 sjedećih mjesta i moderno uređenu vanjsku terasu stvorenu za uživanje na svježem prigorskom zraku.

15 000 m2 atraktivnih unutarnjih sadržaja

 rekreacijski bazen s masažama i gejzirima

            bazen plaža površine je 220m2

            bazen sa slapovima i masažama 

            dječji bazen s vodenim atrakcijama površine 20m2