Na zabavan način upoznajte dinosaure! Dinopark Bled je jedan od prvih pravih tematskih parkova u Sloveniji. Nalazi se u neposrednoj blizini Bledskog jezera, dragulja Slovenije, udaljen svega 25-ak minuta vožnje od Ljubljane, kao i od austrijske i talijanske granice!

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa u 7:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje kroz Sloveniju u smjeru Ljubljane i Bleda. Dolazak u mjesto Lešće u kojemu se nalazi jedan od prvih pravih tematskih parkova u Sloveniji – DINO PARK BLED. 


Riječ je o parku koji je smješten u prirodnom okruženju, a replike fosila, koje su u parku isto postavljene, dodatno pridonose osjećaju odlaska u prošlost kada su zemljom hodali dinosauri! U parku se nalazi najveća replika dinosaura T-Rexa u Europi! Slobodno vrijeme za samostalni razgled parka. 


U dogovoreno vrijeme odlazak prema slovenskoj prijestolnici – LJUBLJANI. Po dolasku slijedi  šetnja gradom: BAROKNA ZGRADA GRADSKE VIJEĆNICE, KATEDRALA SV. NIKOLE, ZMAJEV MOST, PREŠERNOV TRG, CENTRALNA TRŽNICA, TROSTRUKI MOST… Slobodno vrijeme za osobne programe. Okupljanje grupe oko 18:00 sati te polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima