Ljetni praznici na vrhu Mariborskog Pohorja!!! 2 polupansiona u dvokrevetnoj sobi u Hotelu Bellevue 4*, 1x slobodan ulaz u Wellness centar Bellevue i u hotelu Bolfenk... za dvoje i za samo 999kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ovim vrućim danima svakako prija i rashlađenje u zagrljaju Pohorskih šuma, gdje se lakše diše :) Djeca do 6. godina u sobi s roditeljima besplatno! Svim kupcima kupona 15% popusta na Babor kozmetiku u Babor butiku u hotelu Habakuk! Kupon vrijedi isključivo za termine do 17.09.2017.!

Hotel Bellevue Pohorje je udoban hotel koji privlači goste sa svojom zanimljivom i maštovitom uslugom tijekom cijele godine. Nalazi se na gornjoj postaji Pohorske uspinjače u neposrednoj blizini skijališta. 

Iz hotela se pruža prelijepi pogled na Maribor. Leži na nadmorskoj visini od 1.050m, s blagotvornim klimatskim učincima planinskog zraka i zelenih šuma Mariborskog Pohorja.

Hotel Bellevue nudi svojim gostima 42 udobne sobe i apartmane za 4-6 te 6-8 osoba. 

Oprema soba: kabelska TV, telefon, mini bar, sef…. 

Sobe imaju velike francuske prozore, neke imaju balkon, a kupaonice tuš kabinu ili kadu.

U wellness centru Bellevue pomoći ćemo vam na željenom putu da se osjećate odlično. Taj put može biti opuštajući, zabavan ili stvaralački. Gosti mogu uživati u bogatoj ponudi sauna s mjestima za odmor i na otvorenom, relaksirajućih masaža i u raskošnom ambijentu Ciproš za uživanje u dvoje uz masaže i whirlpool.

Blizu hotela Bellevue - Wellness & Ski Hotel možete se okušati u jahanju, brdskom biciklizmu ili nordijskom hodanju. 

Restorani poslužuju međunarodna i lokalna jela uz lokalna vina.