Rezervirajte stol za četvero u Magazinskoj Kleti Pri Staroj Smokvi na još jednoj atraktivnoj lokaciji u Zagrebu - Strojarska 32 i pogostite se raskošnim vozom Leskovačkog roštilja i priloga za samo 199 kn!

Već više od 10 godina Magazinska klet je sinonim vrhunskog roštilja koji se priprema s najboljim namirnicama domaćih dobavljača po originalnoj recepturi i to na drvenom ugljenu. Domaća hrana, ugodna atmosfera i uvijek ljubazno osoblje, ono je što će vas dočekati u sva četiri restorana Magazinske kleti.


LESKOVAČKI VOZ PLATA: 8 ćevapa + 4 uštipka + 4 gurmanska ražnjića + 2 punjene vješalice + 2 domaće dimljene kobasice + 1 pljesavica + PRILOGA: mladi pečeni krumpir, pommes frites, šampinjoni sa žara, zapečeni grah, šopska salata, poriluk, zelje, 4 lepinje.

Kuponi se ne mogu spajati! Prilikom jedne rezervacije moguće je iskoristiti samo 1 kupon. Konzumacija isključivo u restoranu na adresi Strojarska 32. Kupon je moguće koristiti isključivo od ponedjeljka do subote od 16:00h do 23:00h!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna prethodna rezervacija termina minimalno 24 sata ranije na mob: 01/6155 200 uz KOD kupona po primitku.

Smještena u okruženju stotinjak godina stare smokve, između Autobusnog kolodvora i VMD-ovog tornja, Magazinska klet  Pri Staroj Smokvi dočekat će vas u maniri  najboljeg grill majstora! Okusite  izvorne ćevape po originalnoj recepturi, leskovački roštilj, dimljenu vješalicu, gurmanski ćevap, pljeskavicu s kajmakom i još mnogo toga. Na vama je da odaberete, a Magazinska klet vam jamči da je svako jelo  pripremljeno od isključivo svježih namirnica provjerenih dobavljača i po najvišim standardima. 


U rustikalno uređenom ambijentu i uz osigurano parkiralište, Magazinska klet idealna je  za proslavu bilo koje svečanosti  i bez problema će ugostiti 150 osoba u zatvorenom i 150 osoba na otvorenom dijelu svog objekta  pri čemu se možete osloniti na 10-godšnje iskustvo i profesionalnost.