Skijanje u Francuskoj! Best Travel vodi Vas u Valmenier-Valloire tradicionalno skijalište! Uključen apartman za 6 osoba na 8 dana/ 7 noćenja za samo 3375 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mogućnost prijevoz autobusom iz Zagreba ili iz Rijeke uz nadoplatu! Tradicionalno francusko skijaško središte sa puno sadržaja i ponuda nakon skijanja (restorani,barovi, night klubovi, kuglane, klizališta, pubovi). Iz samog mjesta se dižu gondole na tri brda visine do 3000 m i 150 km skijaških staza. Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje i odabrani datume od 04-11.01.2020!

Goelia Les Chalets Valoria*** – Valloire

Apartmanska kuća se nalazi 300 m od najbliže gondole (ski in- ski out sistem) i 600 m od središta mjesta do kojeg vozi i besplatan ski bus. Naselje ima parkiralište, garažu uz doplatu, wifi (besplatno na recepciji), spremište za skije.

 Svi apartmani imaju balkon, opremljenu kuhinju sa kuhalom za vodu i kavu, hladnjak, mikrovalnu pećnicu, kupaonicu, odvojeni wc.

Mogućnost nadoplate za organizirani prijevoz autobusom iz Zagreba ili Rijeke!

Kupon vrijedi za 6 osoba!

Tip apartmana:Apartman za 6 osoba (35-40 m2): 2 spavaće sobe  (1 sa bračnim krevetom i 1 sa dva odvojena kreveta, obično na kat) + dnevno spavaći prostor s krevetom na razvlačenje za dvije osobe, kuhinjska niša,wc,kupaonica.

Skijališta Valmenier i Valloire zajedno čine peto najveće skijaško područje u Savojskim Alpima – Galibier Thabor. Nalazi se u dolini Maurienne na granici sjevernih i južnih Alpa, izmedu najpoznatije francuske ski područja 3 Doline i italijanske granice.

Krajem 80-ih godina prošlog stoljeća su novim žicarama povezana ova dva skijališta, stvarajući moderan ski centar Galibier-Thabor sa više od 150 skijaških staza na nadmorskoj visini od 1430-2600 m/nv. Domen Galibier-Thabor je podijeljen na tri sektora, a većina (70%) skijaških staza se nalazi iznad 2000 m/nv što je dodatna garancija za dobre snježne uvjete.

Valmeinier se sastoji od dva naselja: Valmeinier 1500 sa drevnim kamenim kućama tipičnim za ovo područje. Valmeinier 1800 je novo moderno naselje, dobro integrirano u okolni alpski pejzaž. Brojne rezidencije su izgrađene od drveta i kamena u stilu tradicionalne Savojske arhitekture.

Skipas je jedinstven za celu oblast Galibier-Thabor i ne postoji parcijalni skipas za pojedinačna skijališta. Iz obližnjeg mjesta Orelle se može žicarom stići i do čuvenog Val Thorensa uz doplatu za ski pass i pri tome skijati i provesti dan u ski oblasti Tri doline sa 600 km skijaških staza.

KARAKTERISTIKE SKI CENTRA GALIBIER – THABOR (VALMEINIER + VALLOIRE):

Nadmorska visine 1430m do 2600 m/nv

Po primitku kupona obavezno ih treba poslati na besttravel@besttravel.hr, kao i mail adresu na koju želite da vam stižu obavijesti o putovanju.