Upoznajte jesensko ruho Sarajeva i uživajte u 3 dana i 2 noćenja s doručkom u Promenade Inn by Zetta za 2 osobe ili 2 osobe i 1 dijete do 12 godina, od samo 1010 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi do 30.11.2022.

PROMENADE INN BY ZETTA

Promenade Inn by ZETTA nalazi se u pješačkoj zoni u četvrti Stari Grad u Sarajevu, na svega nekoliko koraka od najpoznatijih znamenitosti poput Katerdrale, područja Baščaršije i Latinske ćuprije. 

Sve klimatizirane i zvučno izolirane sobe nude prostor za sjedenje, pametni TV s kabelskim programima, sef i pogled na glavnu ulicu. Sve jedinice imaju vlastitu kupaonicu s tušem i bideom, papučama, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom.

Baščaršija je stara sarajevska "čaršija" te povijesni i kulturni centar grada. Izgrađena u 15. stoljeću kad je Isa-beg Ishaković osnovao cijeli grad. Riječ Baščaršija potiče od riječi "baš", koja znači "glavna" na turskom, tako da Baščaršija znači "glavna ulica". Zbog velikog požara u 19. stoljeću, današnja Baščaršija je dvostruko manja nego što je nekad bila. Baščaršija se nalazi na sjevernoj obali rijeke Miljacke, u općini Stari Grad Sarajevo.