Provedite ljetnu sezonu u samom srcu Neuma uz 3, 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Agava 4* nadomak mora! Dijete do 7 godina GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 01.07. od 14.07. ili od 27.08. do 10.09.2023.

HOTEL AGAVA 4* idealno je mjesto za aktivan odmor, smješten u središnjem dijelu Neuma, u neposrednoj blizini hotela Neum a udaljen od mora i plaže 80 m. Neum je zanimljiva polazišna točka za posjet obližnjim poznatim destinacijama.

Šetnom stazom hotel je povezan sa morem, plažom i centrom Neuma. Uređena šljunkovita plaža, pogodna za djecu i neplivače, zaštićena je od otvorenog mora. Plaža je opremljena tuševima i kabinama za presvlačenje a mogu se iznajmljivati ležaljke, suncobrani, pedaline, sandoline, jet ski i drugi rekviziti za more i zabavu na vodi. Na plaži se nalazi i trgovina suvenirima te igraonica za djecu.

Hotel ima ulazni hol sa recepcijom, 27 luksuzno opremljenih soba, restoran i bar sa 60 mjesta, vlastiti parking za automobile i buseve neposredno do objekta. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne i veoma su prostrane pa se mogu koristiti dodatni/pomoćni ležajevi prema zahtjevima i potrebama gostiju.

Većina soba ima veliki balkon-terase sa pogledom na more i plažu. Također imaju telefonsku liniju sa direktnim biranjem, besplatan WI-FI Internet, SAT-TV, klimatizaciju i grijanje sa mogućnošću vlastitog reguliranja temperature, prostrane kupaonice sa kadom ili tuš kabinom i sušilo za kosu.

NEUM je poznata turistička destinacija u južnom dijelu Dalmacije i jedini je izlaz Bosne i Hercegovine na more. Poznat je po velikom broju sunčanih dana u godini sa blagim i kratkim zimama a dugim i toplim ljetima te minimalnim brojem kišnih dana tijekom ljetnih mjeseci.