EXTRA pogodnosti - besplatan parking i WI-FI, a u cijenu također uključeni boravišna pristojba, posteljina i ručnici! Kupon vrijedi do 18.03.2024.

Smještena na vrhu brijega u mjestu Črešnjevo, nedaleko od baroknog grada Varaždina, La Mia Storia predstavlja jedinstveno iskustvo boravka daleko od gradske vreve i buke. 

Doživite prekrasan panoramski pogled na beskrajno zelenilo, šume, vinograde, grad Varaždin, planinu Ivanščicu i susjednu Sloveniju.

La Mia Storia očarava modernim dizajnom gdje svaki kutak nosi vlastitu priču. Svaki detalj pomno je odabran kako bi stvorio jedinstvenu harmoniju unutar i izvan kuće. 

U kući površine 60m² nalaze se toalet, kupaonica s walk in tušem, blagovaonica, u potpunosti opremljena kuhinja, TV sa Netflixom, spavaća soba i dnevni boravak sa dodatnim ležajem iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu sa ležaljkama i hidromasažnom kadom.

Vanjski dio kuće površine 1400m² prostrano je ograđeno dvorište u kojem se nalaze potpuno opremljena vanjska ljetna kuhinja sa grillom, vanjski tuš, voćnjak, vrt sa začinskim biljem i natkriveno parkirno mjesto za 2 automobila.