NOVO - Aquadventure group vodi Vas na turu kajakom po rijeci Kupi - izaberite najam kajaka za dvoje u trajanju 5 sati ili vođenu turu kajakom u trajanju 2,5 sati s uključenom opremom!

Super cijena 35,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Rijeke Gorskog kotara neispričana su priča - doživite ljepotu slapova, zelenila i bistre vode i zaplovite našim kajacima... Kupon vrijedi do 17.08.2024.

Uživat ćete u predivnim pejzažima dok plovite mirnim vodama rijeke. Možete očekivati prekrasne prirodne krajolike, zelene šumske obale i čarobne oblike prirode koji će vas očarati.

Vođena kajak tura

Ova kajak tura pruža vam priliku za uživanje u prekrasnoj prirodi, uzbuđenju veslanja i opuštanju na kraju dana. Uz kompletnu opremu koja je osigurana i stručno vodstvo, možete biti sigurni da ćete se osjećati sigurno i uživati u svakom trenutku ovog nezaboravnog iskustva na rijeci Kupi.

U sklopu ture, dobit ćete kompletnu opremu koja vam je potrebna za sigurno veslanje. Ovo uključuje neopren odijela koja će vam pružiti udobnost i zaštitu od hladnijih vremenskih uvjeta. Također, bit će vam osiguran sigurnosni prsluk, kaciga te po potrebi neoprenske čarape i šlapice kako biste se osjećali sigurno i udobno tijekom vožnje.

Kad se uputite na rijeku Kupu, važno je imati nekoliko ključnih stvari kako biste u potpunosti uživali u tom iskustvu. Prvo i najvažnije, trebali biste ponijeti kremu za sunčanje kako biste zaštitili svoju kožu. Također je poželjno nositi šešir ili kapu kako biste dodatno zaštitili lice i glavu od sunčevih zraka. S obzirom na to da ćete vjerojatno uživati u plivanju ili sunčanju na obali rijeke, svakako ponesite ručnik kako biste se mogli osušiti ili udobno ležati. I ne zaboravite vodu za piće!