NOVO - Beauty centar Kozlinger u Zagrebu donosi Vam odličnu ponudu za bezbolno i učinkovito smanjenje boli i upala u leđima, mišićima i zglobovima!

Ponuda uključuje 1x kapacitivnu i rezistivnu radiofrekvenciju, masažu magičnim rukavicama E-GLOVES i bio guasha tretman, sve u trajanju 50 minuta. Kupon vrijedi do 10.09.2024.

REZISTIVNA I KAPACITIVNA RADIOFREKVENCIJA

Kako bi uređaj DYNAMYCA postao kompleksniji, odlučili smo ga opremiti s dva aplikatora za radiofrekvenciju: rezistivnu i kapacitativnu. Osim dvije različite vrste elektomagnetskog širenja, svaki aplikator može raditi s dvije različite veličine (dubinska i površinska) različitog intenziteta i s 4 elektrode različitih dimenzija kako bi mogli iskoristiti njezine prednosti i na malim dijelovima lica kao i na većim površinama tijela. 

Kapacitativna radiofrekvencija koristi princip rada kondenzatora i predviđa korištenje aplikatora na koju se aplicira elektroda prekrivena slojem materijala koji nije vodič (nikada u direktnom kontaktu s kožom) i jednog "poklopca". Na taj način rada generiramo toplinu direktno iz unutra iskorištavajući interakciju elektromagnetskih valova s vodom koju sadrži ciljano područje. Moguće je odabrati između dvije različite radne frekvencije (1Mhz ili 500Khz) kako bi se omogućilo djelovanje na površinskim slojevima ili onim dubljim slojevima kože (epiderma-derma).

Zahvaljujući ovom uređaju moguće je provoditi inovativne tretmane na sljedećom estetskim nedostacima: lokalizirane masne naslage ● fibrozni celulit ● edematozni celulit ● atonija (mlohavost) ● opuštenost kože ● zadržavanje vode

BIO GUASHA

Aplikator nove generacije osmišljen za izvođenje kontrakcija muskulature i stimulirajućih podražaja na tkivu kombiniranih frekvencija, sve unutar par mm pod dlanom ruke. Srž metode FisioSkin je nosivi aplikator i on je apsolutna novost u kozmetici koja može radikalno promijeniti svaku tehniku masaže tijela posebno na početku i kod opuštanja.

E-GLOVES

Aplikator (rukavice) koji koristi stimulirajuću masažu muskulature koja u isto vrijeme vrši i drenažu međustaničnih tekućina i opuštanje. E-GLOVES zbog svojih karakteristika nudi mogućnost rada na malim i velikim površinama tijela uz potpunu sigurnost podešavanja intenziteta stimulacije prema vlastitoj ugodi i nude mogućnost rada samo s dva prsta kako bi se usredotočili na maksimalnu količinu oslobođene energije.