Tajna zategnute kože bez bora je otkrivena! Napredni i nekirurški LIFTING lica - PLASMA PEN u Beauty Centru Kozlinger u Zagrebu uz 4 opcije izbora regije tretmana!

Puna cijena 125,00 €
Ušteda 60%
Cijena 49,50 €
Uštedi još 3,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 3,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 15.09.2024.

Plasma pen metoda omogućuje mladenački izgled pomoću plazma energije. Srž je u interakciji elektrona, energija  se pretvara u toplinu koja usmjerena na tkivo i na taj način potiče jake regenerativne procese u stanicama. Bez operacija, plasma pen zateže opuštenu kožu kapaka, kao i uklanjanje bora oko očiju, oko usana i na čelu.

Tretman je brz i relativno jednostavan, a vrijeme oporavka ne traje dugo.

Plazma Pen metoda poboljšava izgled finih bora,  uklanja bore oko očiju (pačje nogice), zateže opuštenu kožu donjih i gornjih kapaka (neinvazivna blefaroplastika bez reza i ožiljka), zaglađuje pušačku kožu (pušačke bore oko usana), marionetske bore, bore na čelu, uklanja atrofične ožiljake, smeđe i staračke pigmentacije, benigne tvorbe iznad površine kože.