[29.06.] TOP ponuda s Travelegom - FORMULA 1 VN AUSTRIJE 2025 - autobusni prijevoz iz Zagreba, Sesveta, Varaždina i Čakovca i GENERAL ADMITION ulaznica za utrku!

10 prodanihMožete kupovati i dalje do max. 50 kupona!
Super cijena 255,00 €
Uštedi još 13,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 1 osobu te isključivo za 29.06.2025.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail crnojaje@travelego.eu s podacima putnika (ime i prezime, kontakt mail i broj)!

Kupnjom aranžmana Vaša mjesta su rezervirana. Putnik je obavezan držati se mjesta polaska navedenog na Kuponu! Nije moguća promjena mjesta polaska!

POLAZAK iz Zagreba u 04.00 h (parkiralište kod hipodroma, iza INA zgrade) / Sesveta u 03:40h ili 04:20h (benzinska postaja INA SESVETE JUG; vrijeme polaska iz Sesveta podložno je promjeni te su kupci obavezni provjeriti točno vrijeme dan prije polaska!) / Varaždina u 05.15 h (parkiralište kod gradskih bazena/Varteks) / Čakovca u 05:45h (parkiralište kod dvorane GOC-a).

Dolazak do staze u ranim prijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za uživanje u utrci.

Povratak iz Spielberga nakon ceremonije proglašenja pobjednika (oko 18.00h).

Kupnjom aranžmana vaša mjesta su rezervirana te agencija nakon zaprimanja Vaših podataka ne šalje potvrde o primitku emaila. Sve informacije o polasku pratite na stranici aranžmana https://www.travelego.eu/koncerti-i-aranzmani/formula-1-vn-austrije-2025-spielberg-putovanje.html. Više o uputama i uvjetima putovanja pročitajte OVDJE.