Ljetni odmor u Crikvenici uz 8 dana i 7 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u Hotelu Villa Aurora 3*, a 1 dijete do 6,99 godina GRATIS!

Super cijena 691,00 €
Uštedi još 35,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 35,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Istražite vrijedno povijesno i kulturno naslijeđe Crikvenice te uživajte u idiličnom odmoru... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji termina.

HOTEL VILLA AURORA 3*

Interijer hotela je moderno opremljen i pogodan za goste koji dolaze na odmor u mediteranskom ozračju. Hotel Villa Aurora nalazi se odmah iznad centra grada i udaljen je samo pet minuta hoda od glavne plaže Crni Pier.

Udaljenost do mora od hotela je oko 500-600 m, do plaže 750 m (cca 6 min hoda do plaže, u povratku 8-10 m). Privatni parking dostupan je direktno u hotelu (ograničen broj mjesta, cca 8 ukupno) i plaća se 8€ dnevno na licu mjesta, a besplatno parkiralište je dostupno cca 300-400m od hotela.

Sobe imaju također klimu, flat-screen TV, Wi-Fi i mini fridž (fen dostupan na upit na recepciji). Gosti mogu koristiti i zajedničku terasu u prizemlju u ugodnom prirodnom hladu i/ili terasu restorana u prizemlju s pogledom na more.

U prizemlju se nalazi 6 soba s pogledom na park i 1 soba s balkonom; na 1. katu se nalazi 10 soba (3 sobe s pogledom na park, 3 sobe s pogledom na more, 2 sobe s otvorenom terasom i pogledom na more i 2 sobe s djelomičnim pogledom na more; ukupno 5 soba s balkonom i 5 soba bez balkona); u potkrovlju se nalazi 6 soba (1 predsjednički apartman (br. 17) s velikom terasom i otvorenim pogledom na more, 2 sobe s pogledom na more, 3 sobe bez pogleda; ukupno 3 sobe s balkonom i 3 sobe bez balkonom).

CRIKVENIČKA RIVIJERA

Smještena u samom središtu Kvarnerskog zaljeva, Crikvenička rivijera dostojanstveno predstavlja "vrata Mediterana". 

Poznata je po blagoj klimi s toplim, suhim ljetima i ugodnim zimama, bogatoj turističko-ugostiteljskoj ponudi te iznimno gostoljubivim domaćinima.