[NOVO] Istražite čari cetinskog kraja uz 7, 8 ili 9 noćenja u kući za odmor Rumin u blizini Sinja za do 8 osoba, opuštanje u privatnom bazenu, rekreaciju na privatnom teniskom igralištu...

Super cijena 1.778,00 €
Uštedi još 89,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 89,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Smještena u miru cetinskog kraja, kuća za odmor Rumin pružit će Vam odmor i ležernu zabavu! Gostima je na raspolaganju privatni bazen 35 m2 i tenisko igralište, natkrivena terasa s roštiljem, besplatni parking i WI-FI. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Kupon vrijedi od 12.07.24. do 21.07.24.

Kuća za odmor Rumin, smještena u osami Dalmatinske zagore, kao stvorena je za one željne istinskog odmora. Dobrom ugođaju pridonose osim prekrasne prirode i vlastiti bazen te natkrivena terasa sa roštiljem, a za one najmlađe tu su pješčanik, mali tobogan i ljuljačke. Kući je omogućen i pristup teško pokretnim osobama.

Kuća je namijenjena boravku do 8 osoba. U njoj su tri spavaće sobe, dvije kupaone i kuhinja, a ispred kuće se nalazi privatni parking za 4 automobila. Unutrašnjost kao i okućnica odišu toplim, obiteljskim ugođajem u kojem svatko može pronaći nešto za sebe.

EXTRA pogodnost - boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu

Neposredno uz kuću i bazen smješten je teniski teren, malonogometno i košarkaško igralište, a ispred kuće prolazi biciklistička ruta duga preko 100 km. Svake godine se organiziraju razne biciklijade sa nekoliko desetaka sudionika koji obilaze ljepote Dalmatinske zagore. Gostima su na raspolaganju posteljina i ručnici, tv (sa satelitskim programom), perilice rublja i suđa, sef, internet, klima i ostali mali kućanski aparati.

Ljepoti samog mjesta i prijateljskom raspoloženju ljudi koji tu žive svjedoči i zabavno spuštanje rijekom Cetinom od Rumina do grada Trilja. Prekrasna, netaknuta priroda obogaćena mnogim izvorima vode najveći je značaj tog kraja kao stvorenog za višesatne šetnje. Pravi okus zdravlja i čiste prirode se osjeti i u raznom voću koje raste uz kuću i na raspolaganju je gostima.

Oni koji uz čari mira i tišine žele i ponešto avanture mogu se okušati u jahanju, letenju paraglajderom, sportskim avionom ili jedrilicom, raftingu na Cetini, airsoftu i sličnim aktivnostima.