[NOVO] Obiteljski bijeg u planine poznatog Krvavca uz tjednu ponudu EkoTurizem Viženčar - 3 dana i 2 noćenja u apartmanu 2+1 za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 5,99 g., ulaz u mini zoološki vrt...

Pobjegnite od gužve i uživajte u miru planinskih pašnjaka, zaklonjenim prekrasnim Kamniško-Savinjskim Alpama! Kupon vrijedi od ponedjeljka do petka, do 29.11.2024.

EcoTurizem Viženčar vas poziva da provedete tjedni odmor na 1500m nadmorske visine, usred Kriške planine na Krvavcu! Pobjegnite od gužve i uživajte u miru planinskih pašnjaka, zaklonjenim prekrasnim Kamniško-Savinjskim Alpama, smješteni u udobnom apartmanu u kojem ćete nakon udisanja svježeg planinskog zraka sanjati najljepše snove!

Dopustite vremenu da malo stane, plućima da udahnu svjež planinski zrak, očima da upiju ljepotu prirode, srcu da osjeti puls života, a nepcu priuštite uživanje u zdravoj domaćoj hrani. Djeca će zasigurno uživati u igri na dječjem igralištu na svježem zraku i u mini zoološkom vrtu. Osim toga, popnite se i na Zvoh, do akumulacijskog jezera i uživajte u čarobnom zalasku sunca!

Smjestite se u obnovljenim apartmanima koji imaju kuhinju opremljenu štednjakom, hladnjakom i posuđem, a tu je i oprema za kuhanje kave ili čaja. Vlastita kupaonica ima tuš i sušilo za kosu.

U cijenu uključeni posteljina i ručnici te parking i Wi-Fi!

Kao obiteljsko poduzeće s 30-godišnjom tradicijom, EkoTurizmo Viženčar posvećen je prirodi i zdravoj domaćoj hrani. Meso, mlijeko, povrće, sokovi, džemovi, čajevi i mesne prerađevine plod su naših vrijednih ruku s domaćeg imanja koje ima ekološki certifikat i lokalnih uzgajivača.

Voditeljica turizma Maria Mia sa ljubavlju priprema jela, povrće, ljekovito bilje od kojih radi tinkture, kreme i masti koje koristi u svojim terapijama koje provodi kao Divine Business Certificate coch and feel leader. Njezina kći Maja vjerno stoji uz nju, dočekuje i mazi goste domaćim delicijama.

Svakako preporučamo da kušate naš dnevni meni domaćih specijaliteta, poput rakije od heljde s kiselim kupusom i krvavicama ili pečenja. Tko ne voli miris kupusa, može i domaći teleći paprikaš, možda gulaš s palentom ili okruglicama od kruha, grah, jota, ričet s dimljenom kuhanom kobasicom, palačinke, kiflice, štrukli su također proizvodi domaće kuhinje. Po dogovoru kuhamo i dijetnu hranu, radimo i domaće sokove od jabuke i kruške, likere i razne druge biljne napitke.

Mogućnost nadoplate za korištenje hidromasažne kade 24,40 €/osobi/satu (minimalno korištenje hidromasažne kade za 2 osobe u trajanju od 2 sata); za korištenje ruske saune 25 €.