Otisnite se na rujansko krstarenje na brodu M/S Casanova i provedite 5 dana i 4 noći (uz polupansion) s pogledom na čarobne zalaske sunca i plavetnilo na turi Split - Hvar - Vis - Milna - Split!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 359,00 €
Uštedi još 18,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 18,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 21. - 25.09.2024.

PROGRAM PUTOVANJA

DAN 1: SPLIT – HVAR

Brod će biti vezan u splitskoj luci. Ukrcaj je 13:00-14:00 sati i u 14:00 polazak za Hvar, najsunčaniji hrvatski otok. U 18:00 imat ćemo večeru dobrodošlice na brodu. Nakon večere vodič će nas povesti u razgled grada Hvara i upoznati nas s načinom života na otoku, njegovom bogatom prošlošću i kulturom. Noćenje na Hvaru (večera dobrodošlice).

DAN 2: HVAR –  VIS

Vis će Vas očarati svojom jednostavnošću i mirom, čak i u najprometnijem turističkom razdoblju. To ga čini savršenom destinacijom za mirni odmor i punjenje baterija uz pogled na čarobne zalaske sunca.

DAN 3: VIS - MILNA

Nakon doručka polazak za Brač. Po dolasku slobodno vrijeme za šetnju ili kupanje. Ručak na brodu te krstarenje nastavljamo prema Milni, gdje ćemo imati slobodnu večer. Noćenje u Milni (doručak, ručak).

DAN 4: MILNA – SPLIT

Nakon doručka polazak za Split i iskrcaj do 9:00 sati (doručak).