[NOVO] Nakon izlaganja suncu koža lica vapi za hidratacijom! Neka ponovo prodiše uz terapiju kisikom PURE OXYGEN! Priuštite svojoj koži detoksikaciju uz snagu čistog kisika u studiju Bio+klinik!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Lakoća, svježina i osjećaj da koža diše... Sve to i još više s novom generacijom takozvane aktivne kozmetike PURE OXYGEN! Kupon se može iskoristiti do 10.10.2024.

VODIČ ZA NJEGU KOŽE NAKON LJETA

Tijekom ljeta naša koža je dodatno izložena suncu, vjetru i soli. Zbog vanjskih štetnih faktora koža gubi vlagu, peruta se, postaje gruba i zategnuta.

Želite li osvježiti kožu lica nakon izlaganja suncu, potrebna vam je dubinska hidratacija.

Glavni problem naše kože tijekom ljetnih mjeseci je njezina dehidracija, odnosno, gubitak vlage u hidrolipidnom plaštu koji uzrokuje nastanak bora. Preko površinskog sloja gubimo vlagu iz dubljih slojeva kože i zbog toga je izuzetno važno ispravno ju njegovati.

Potrebno je povratiti joj vlagu, elastičnost i sjaj te je pripremiti za hladnije razdoblje godine.

Izlaganje suncu nije najbolji prijatelj tonusa i svježine kože. Koža se isušuje, peruta, može doći do hiperpigmentacijskih mrlja, a bore postaju sve izraženije.

Gubitak tonusa kože povezan je s gubitkom kapaciteta kože da zadržava tekućinu. Time se gubi volumen, što posljedično dovodi do stvaranja bora i opuštenosti kože. Jedan je od prioriteta njege kože sustavna hidratacija i vraćanje vlažnosti u dubinske slojeve kože.

Anti age tretmani jedino su čime možemo ublažiti pad lica i stvaranje novih bora.

Takvim tretmanima se može popraviti tekstura kože, potaknuti prirodni proces stvaranja kolagena i minimalizirati bore.

Tretman Pure Oxygen za oksigenaciju svih tipova kože

Lakoća, svježina i osjećaj da koža diše... Sve to i još više s novom generacijom takozvane aktivne kozmetike PURE OXYGEN! S revolucionarnom tehnologijom Fiflow BB61 koja upotrebljava SNAGU ČISTOG KISIKA, osnovnog elementa zdravlja svake kože.

PURE OXYGEN rezultat je iznimnog napretka suvremene kozmetologije koja je, proizlazeći iz medicine, razvila potpuno neinvazivan, ali učinkovit način za opskrbu kože kisikom.

Njega proizvodima PURE OXYGEN pomaže koži da ponovo "prodiše" i time joj pomaže vratiti idealnu formu. Djeluje s učinkom "druge kože" jer je koža nakon njege kao preporođena: ružičasta, podatna, odmorna i vidljivo pomlađena.

Ključne značajke:

• Intenzivna oksigenacija stanica kože

• Revolucionarna tehnologija fiflow bb61

• Nova generacija "aktivne kozmetike"

• S učinkom "preporođene" kože

• Idealno za svaku kožu - za sve tipove kože bez obzira na dob i spol, a posebno za umornu i natečenu kožu; kožu izloženu onečišćenom okolišu i kožu podložnu preranom starenju.


OXY

Kisik uz vodu čini osnovu života. Stanice tijekom života ne proizvode dovoljno energije te su podložnije oštećenju, a jedan od razloga tome je nedostatak kisika. Ukoliko dovedemo dovoljnu količinu kisika, stanice proizvode energiju kao nekad te koža poprima mladenački izgled, a stanice kože postaju otpornije na vanjske štetne utjecaje. Kisik uz jaki protuupalni efekt ima i jaki antibakterijski učinak, što se koristi u liječenju akni. Kisik potiče nastajanje kolagena te smanjuje bore uz povećanje elastičnosti i napetosti.

RADIOFREKVENCIJA LICA

Jedan od popularnijih kozmetičkih tretmana tijekom kojeg radiofrekventna struja djeluje na kožu tako što je dubinski zagrijava. Površina kože ne zagrijava se do istog stupnja. Zagrijavanje vlakana kolagena u dubljem sloju kože, dermisu, dovodi do njihove kontrakcije. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža. Rezultat ovog tretmana je vidljivo zatezanje opuštene kože i bora te pomlađivanje lica i regeneracija oštećene strukture kože.

LED svjetlosnom terapijom također dolazi do povećanja krvnog protoka tj. cirkulacije i dodatnog zasićenja stanica kisikom što rezultira eliminacijom toksina te zdravijom bojom lica. Zbog snažnog antibakterijskog djelovanja LED svjetlost se također pokazala vrlo dobra u tretiranju akni „uništavanjem“ bakterija te tretiranju pigmentacijskih mrlja.