Vrhunski wellness odmor u Splitu - 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka i opuštanje u wellness centru Oleum s pogledom na more u spektakularnom Hotelu Amphora 4*, a sve za 2 osobe...

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Dijete do 10 godina GRATIS s roditeljima u krevetu! Uz jedinstvenu panoramsku terasu s pogledom na more, hotel Amphora otkriva neočekivane i izvanredne poglede... Prepustite se odmoru iz snova! Kupon vrijedi od 01.09.24. do 30.09.24.

HOTEL AMPHORA 4*

Hotel je smješten na plaži Žnjan, rekreacijskoj zoni u gradu Splitu s pogledom na Jadransko more. Hotel Amphora nudi panoramski pogled na more i obalu Dalmacije. Samo 30 minuta vožnje od Međunarodne zračne luke Split i 30 minuta hoda od centra grada (autobusno stajalište je ispred hotela), Amphora je idealno odredište za nadahnuće i za slobodno vrijeme i za poslovne putnike. 

Klimatizirane sobe sa SAT TV-om ravnog ekrana, telefonom, mini barom i aparatom za kavu/čaj i sefom, a gosti mogu birati king size ili bračni krevet. Kupaonica s kadom opremljena je visokokvalitetnim toaletnim potrepštinama, ogrtačima, papučama, ručnicima i sušilom za kosu.

Korištenje unutarnjeg bazena, teretane i sauna u ekskluzivnom wellness centru Oleum na 1. katu hotela s pogledom na more!

Uz vrhunski fitness centar, umirujući spa, unutarnji i vanjski bazen, naći ćete luksuznu oazu i za opuštanje. Vaše opuštanje je središnja točka, a u bogatoj ponudi možete pronaći usluge pomlađujućih masaža, lica, pilinga tijela, njege noktiju i više usluga. Spa i wellness centar OLEUM gostima nudi finsku saunu, mediteransku saunu (biljna kupka), tursku kupku, tretmane za lice i tijelo te masaže. 

Tim profesionalaca pobrinut će se da dobijete neke od najboljih tretmana lica i tijela u Hrvatskoj, koristeći samo najbolje proizvode koji djeluju u sinergiji s prirodom. Uživajte u opuštajućoj atmosferi, profesionalnom osoblju i luksuznim sadržajima.

Ako tražite veliku raznolikost, slane okuse i slatke mirise, restoran Amphora je mjesto koje treba biti. Nudi autentičnu kuhinju i savršen ambijent s a la carte i postavljenim izbornicima. 

Na plaži Žnjan pokraj hotela Amphora trenutno se izvode radovi koji će trajati do proljeća 2025. godine, te je veliki dio plaže zatvoren za javnu uporabu. Ispred hotela nalazi se invalidska plaža manjeg kapaciteta koja je dostupna za korištenje.