Jesenski predah u Heritage Hotelu Stypia 4* u Crikvenici uz 3 dana i 2 noćenje na bazi polupansiona za 2 osobe uz vinsku probu i SPA užitke u Boutique Hotelu Esplanade!

Super cijena 308,00 €
Uštedi još 16,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 16,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi isključivo od 31.08. do 30.09.2024.

HERITAGE HOTEL STYPIA 4* - spomenik zaštićene baštine, potpuno obnovljen 2021. godine, nudi opušten odmor nedaleko središta grada u blizini brojnih zbivanja. Vrhunska usluga te izuzetna lokacija, neposredna blizina prekrasnih plaža, savršena su kombinacija za idealan provod u Crikvenici.

2 x bogati doručak i 2 x služena večera u 4 slijeda uz bocu vina ● vinska proba u Pavlomiru (jednokratno) u vlastitom aranžmanu ● neograničeno korištenje SPA zone u Boutique Hotelu Esplanade (finska sauna, biofinska sauna, parna kupelj - sukladno raspoloživosti, potrebna rezervacija termina na recepciji) ● besplatan WI-FI u sobi

Smješten svega par koraka od mora, Heritage hotel Stypia idealna je polazišna točka za istraživanje grada, savršena oaza za vikend bijeg od svakodnevnih briga i stresa, ali i izvrsni odabir za vaš poslovni boravak. 

Hotel raspolaže s 33 smještajne jedinice, multifunkcionalnom konferencijskom dvoranom te modernim restoranom Rosalia u kojem možete uživati u bogatoj gourmet ponudi. 

Ukoliko ste u potrazi za hotelom autentičnog duha i besprijekorne usluge, onda je Heritage hotel Stypia idealan i nepogrešiv odabir.

Suvremeno dizajnirane sobe i suiteovi ● LCD SAT TV i besplatni Wi-Fi ● a la carte restoran Rosalia ● lobby bar ● prostrana vanjska terasa ● dizalo ● u blizini: centar grada, gradska luka ● šljunčana plaža "Balustrada" ● glavna gradska pješčana plaža sa sportskim sadržajima, aktivnostima na vodi, dječjim igralištima, iznajmljivanjem ležaljki, suncobrana ● kavana Inter ● Gradska galerija, gradski muzej, akvarij ● trgovine, kafići i restorani...

12. MJESEC PLAVE RIBE, CRIKVENICA

Ako se od 20.09. do 20.10.2024. nađete u Crikvenici, ne propustite posjetiti bogata događanja u sklopu Mjeseca plave ribe, inspirirana bogatom ribarskom prošlošću ovoga kraja. 

Zašto plava riba? Prije svega, zato što je nekad bila jedna od najvažnijih namirnica u tradicionalnoj prehrani. Osim toga, crikvenički su ribari već u 18. stoljeću bili iskusni i poznati majstori u lovu na plavu, ali i ostalu ribu, a mnogi su od njih svoja znanja i vještine prenosili na generacije ribara diljem svijeta.

Želite li razmaziti svoja osjetila, ne propustite ovaj događaj u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice, na kojem ćete, između ostalog, moći prisustvovati inspirativnim cooking show-ovima, degustacijama, dječjim radionicama, te naravno, oduševiti svoje nepce posebnom ponudom plave ribe.

Više informacija i raspored događanja pronađite na linku.