Osposobljavanje vozača za C KATEGORIJU u ZAGREBU uz Autoškolu MA-LU-MA START i popust na liječnički pregled od čak 40%!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

15 sati teoretskog dijela nastave + 15 sati vožnje. Popust na liječnički pregled, koji možete obaviti u Zdravstvenoj ustanovi za medicinu rada i sporta Vaš Pregled (Trpinjska ulica 9, Zagreb). Kupon vrijedi za 1 osobu do 30.11.2024.

Dobrodošli u Autoškolu MA-LU-MA Start
U Autoškoli MA-LU-MA START posvećeni smo pružanju vrhunske obuke i podrške kako biste postali sigurni i samostalni vozači. S našim iskusnim instruktorima i modernim pristupom učenju, nudimo sveobuhvatnu edukaciju koja nadmašuje očekivanja.


Naša misija
Naša misija je oblikovati buduće vozače s visokom razinom sigurnosti, samopouzdanja i etičnosti. Svjesni smo važnosti odgovornosti koju preuzimamo, stoga ulažemo napore u pružanje personalizirane obuke prilagođene individualnim potrebama svakog polaznika.

Što nas izdvaja
Iskusni Instruktori: Naši instruktori su stručnjaci u području vožnje i posvećeni su vašem uspjehu. S njihovim znanjem i iskustvom, osiguravamo kvalitetnu edukaciju.

Moderni Kolektiv: Integriramo suvremene metode učenja kako bismo osigurali učinkovitost i zanimljivost nastave. Tehnologija je s nama na svakom koraku u procesu obuke.

Fleksibilnost: Razumijemo da svaki polaznik ima jedinstvene potrebe i raspored. Stoga nudimo fleksibilnost u terminima obuke kako biste lakše uskladili vozački tečaj s vašim životnim ritmom.


Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

Liječnički pregled možete obaviti u Zdravstvenoj ustanovi za medicinu rada i sporta Vaš Pregled (Trpinjska ulica 9, Zagreb) uz popust od čak 40% - ponudu pogledajte ovdje.