Popularni BRAZILIAN BUTT new age tretmani u Bio+klinik salonu u Zagrebu - 1 tretman brazilian butt uz 1 vakumsku masažu nogu ili trbuha, 5 tretmana brazilian butt ili kavitacija i limfna drenaža!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 35,00 €
Ušteda 70%
Cijena 8,00 €
Uštedi još 1,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 1,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 25.10.2024., a ponuda se koristi na adresi 8 Bukovački ogranak 7 ili Masarykova 5 u dvorištu u Zagrebu.

Brazilian butt - new age - još jači i učinkovitiji, najnoviji aparat na tržištu protiv celulita i gravitacije + vakumska masaža!

BRAZILIAN BUTT LIFT radi se aparatom koji oblikuje vašu stražnjicu, a kod ove metode dolazi do povlačenja i podizanja masnog tkiva. Tako se dobiva dobra zategnutost, pojačava cirkulacija i omogućava limfna drenaža. Rezultat je zategnuta koža i raspoređena masnoća koja omogućava da stražnjica bude podignuta.

KAVITACIJA - tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je efektivan tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! 

Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

LIMFNA DRENAŽA - aparaturna limfna drenaža radi na principu isprekidane pneumatske kompresije (presoterapija). Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresor) kroz sustav cjevčica. Svaki rukav sastoji se od više međusobno neovisnih zračnih komora koje se napuhuju u prethodno definiranim ciklusima, ovisno o dijagnozi. Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva.