Ove jeseni ne propustite legendarni OKTOBERFEST - Darojković Promet Vas vodi na jednodnevni izlet u München s uključenim autobusnim prijevozom i pratiteljem putovanja!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 60,00 €
Uštedi još 3,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 3,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Oktoberfest je događaj koji se mora doživjeti jer su zabava, dobro raspoloženje i veselje zagarantirani! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 21.09. - RASPRODANO ili 05.10.2024.

PLAN PUTOVANJA

Ove godine budite i Vi dio Oktoberfesta, tradicionalnog bavarskog pivskog festival koji se ne propušta!

Polazak autobusa iz Dugog Sela u ranim jutarnjim satima. Nastavljamo putovanje kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku prema Münchenu uz stajanja putem prema potrebi grupe. Po dolasku slobodno vrijeme za šetnju gradom i posjet Oktoberfestu, najposjećenijem pivskom festivalu na svijetu, na kojem se može uživati u najpoznatijim minhenskim pivima, ali i ostalim gastro specijalitetima. Povratak prema Hrvatskoj u kasnim noćnim sata i dolazak na mjesto polaska po dogovoru.

OKTOBERFEST

Oktoberfest je najveća pučka fešta s tradicijom od 1810. g. kada je princ Ludwig odlučio upriličiti veliku javnu proslavu prilikom svojeg vjenčanja s princezom Terezom. Glavno mjesto proslave je bio dio grada koji se danas zove Theresienwiese (Terezina livada) i na kojem je i danas središte ovog velikog festivala s prepoznatljivim pivskim šatorima i ostalim atraktivnim ponudama među kojima su i neizostavne tradicionalne bavarske delicije poput najrazličitijih vrsta kobasica (Würstchen, Käsewurst, Weisswurst…), piletine, njoka (Spätzle) koje se iznimno dobro nadopunjuju s pivom. Zasladiti se možete zaštitnim znakom njemačke kuhinje – štrudlom od jabuka (Apfelstrudel) koji je obogaćen raznim dodacima poput vanilije, sladoleda, čokolade…