[NOVO] Balansirajte energetske tokove unutar tijela uz Put unutarnje moći - odaberite sportsku masažu u trajanju od 30 min i akupunkturu penom bez iglica u trajanju od 10 min za samo 30 eura!

Tretman traje 40 minuta. Kupon se može iskoristiti do 30.10.2024.

Udruga "Put unutarnje moći" zadužena je za promicanje kvalitete života, fizičke i psihičke stabilnosti, razvoja misaonih obrazaca, a sve u smjeru shvaćanja: tijelo je najveća prirodna ljekarna. Koristeći razne tehnike energetske medicine ljudima se pomaže u balansiranju tokova energije, mijenjanju načina razmišljanja i usmjerenju ponašanja za vlastitu i opću dobrobit.



Masažu je moguće definirati kao primjenu sustavne manipulacije mekih tkiva u terapijske svrhe. Premda danas postoje različiti aparati za masažu, ručna masaža je zasigurno najefikasnija metoda, jer uz terapijsku ima i dijagnostičku komponentu.


Brzo postizanje željenog učinka je jedno od karakterističnih osobina akupunkturnog pena bez iglica. On je praktičan i neopasan, nema neugodnih popratnih učinaka. Tradicionalno kinesko vladanje iglama, pritiskanja na biotočke, korištenje magnetskog snopa visoke energije, stimulacija impulsima struje – to su sve snažni mehanizmi za ozdravljenje, koji su ujedinjeni ovom jedinom inženjerskom rješenju.

Odaberite zdravlje jer je ono najveća vrijednost!