[NOVO] Balansirajte energetske tokove unutar tijela uz Put unutarnje moći - odaberite energetski tretman BIOTHETA (30 min) i akupunkturu penom bez iglica (10 min) za samo 30 eura!

Tretman traje 40 minuta. Kupon se može iskoristiti do 30.10.2024.

Udruga "Put unutarnje moći" zadužena je za promicanje kvalitete života, fizičke i psihičke stabilnosti, razvoja misaonih obrazaca, a sve u smjeru shvaćanja: tijelo je najveća prirodna ljekarna. Koristeći razne tehnike energetske medicine ljudima se pomaže u balansiranju tokova energije, mijenjanju načina razmišljanja i usmjerenju ponašanja za vlastitu i opću dobrobit.



Kada je energija čovjeka u disbalansu dolazi do bolesti ili ako je energija čovjeka blokirana u svom prirodnom stanju ili protoku. Dokle god čovjek ima u sebi dovoljno energije koja slobodno kruži i uravnotežena je zdravi smo i živimo. U suprotnom kada je imamo premalo ili nije u ravnoteži oboljevamo. Upravo taj manjak energije u tijelu ili dijelovima tijela očituje se kao bolest. Bolesti se javljaju tamo gdje je tijelo najslabije. Kod nekih ljudi na srce, kod nekih na probavni sustav, a kod nekih se javljaju metaboličke i maligne bolesti.

Ako dovedemo energiju u tijelo i ako deblokiramo protok energije dolazi do poboljšanja zdravlja i nestanka bolesti. Energetska medicina čovjeku koji je bolestan je zapravo deblokiran protok energije te kao posljedica te energetske blokade su različite tegobe i bolesti.

Uz pomoć bioenergije, terapijama, iscjelitelj vraća protok energije kroz tijelo te nadopunjava izgubljenu energiju i dolazi do poboljšanja zdravlja oboljele osobe.


Brzo postizanje željenog učinka je jedno od karakterističnih osobina akupunkturnog pena bez iglica. On je praktičan i neopasan, nema neugodnih popratnih učinaka. Tradicionalno kinesko vladanje iglama, pritiskanja na biotočke, korištenje magnetskog snopa visoke energije, stimulacija impulsima struje – to su sve snažni mehanizmi za ozdravljenje, koji su ujedinjeni ovom jedinom inženjerskom rješenju.