NOVA AKCIJA na Crnom Jaju - upiši A KATEGORIJU u Autoškoli Rubikon u centru Zagreba ili Novom Zagrebu za samo 369€ uz besplatni LIJEČNIČKI pregled na poklon!

12 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 369,00 €
Uštedi još 40 €
Ukoliko ste naš Newsletter pretplatnik možete ostvariti dodatnih 40 uštede. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Pogledajte svoj Newsletter za više informacija.
Uštedi još 19,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 19,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ponuda vrijedi samo za vozače koji već posjeduju dozvolu B kategorije i uključuje 15 sati obuke. Crno Jaje nagrađuje BESPLATNIM LIJEČNIČKIM PREGLEDOM u Analizi Lab (Sesvete) ili Vašem Pregledu (Zagreb)! Kupon vrijedi do 30.11.2024. Ostvarite dodatnih 40 eura popusta za newsletter pretplatnike!

RUBIKON 4 - Savska cesta 19 (na uglu Savske/Vodnikove), poligon Borongaj 

RUBIKON 5 - Avenija Dubrovnik 10 (kod Avenue Malla), poligon Prisavlje

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

Obuka na 8 novih motora!

Po dolasku na upis u Autoškolu obavezno ponijeti liječničko uvjerenje, osobnu iskaznicu i važeću hrvatsku vozačku dozvolu B kategorije nakon čega slijedi dogovor za početak obuke!

Nakon što kupac kupi KUPON, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr za obavljanje liječničkog pregleda (Analiza Lab ili Vaš Pregled), a Crno Jaje povratno šalje KUPON za onu lokaciju pregleda koja je u tom trenutku slobodna. Kupac na liječnički pregled mora doći sa KUPONOM! 

Ponuda vrijedi isključivo za vozače koji imaju B kategoriju ● u program osposobljavanja možete upisati sa navršenih 23 i pol godine, a ispitu iz vožnje pristupiti sa 24 godine; važno je napomenuti da ukoliko posjedujete A2 kategoriju 2 godine, stječete pravo na polaganja A kategorije sa 20 godina starosti ● pod A kategoriju ulaze motocikli sa ili bez bočne prikolice iznad 35 kW s obzirom da posjedujete B kategoriju polagat ćete samo ispit vožnje nakon 15 sati vožnje (ispit se dodatno plaća u samoj autoškoli) ● ne smije se voziti po kiši niti po mokroj cesti ● potrebno je imati vlastitu kacigu

Obavezne nadoplate: ispitni sat u iznosu 45 eura u Autoškoli i uplatnica za HAK.

Autoškola Rubikon djeluje već duži niz godina u Zagrebu, a od 2001. godine popeli smo se na vrh ljestvice najvećih autoškola u Republici Hrvatskoj. Spoznaja da smo jedna od najvećih autoškola u Republici Hrvatskoj nam laska, ali nas i dodatno obvezuje i motivira, da i dalje uvjetima, ponudom i kvalitetom budemo u samom vrhu. Naša autoškola nastoji održati najveće europske i svjetske standarde kako u odabiru našeg kadra tako i u provođenju obuke za vozača. U svakom segmentu naše obuke, mi ćemo Vam se nastojati maksimalno prilagoditi, kako bi vaša obuka bila učinkovita, efikasna, brza i nadasve kvalitetna.

Svi naši predavači su visoko kvalificirani kadrovi ovlašteni od Ministarstva prosvjete i HAK-a za obavljanje ove specifične i zahtjevne djelatnosti. Vjerujemo da će vam svoje stručno znanje prenijeti na vrlo pristupačan i efikasan način koji će vam omogućiti u što kraćem vremenskom periodu stjecanje znanja potrebnih za dobivanje vozačke dozvole.