Kraj ljeta i čarobna jesen u Villi Verdi u Biogradu uz 2, 4 ili 6 noćenja u apartmanu za 8 osoba! Priuštite si uživanje na privatnom bazenu i privatnoj plaži!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 399,00 €
Uštedi još 15,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 15,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon za ponudu vrijedi od 01.09. do 01.11.2024.

Vila Verdi nalazi se u Biogradu na Moru, a nudi klimatiziran smještaj s privatnim bazenom, balkonom i privatnu plažu. 
Ovaj nov objekt ima pristup terasi, besplatno privatno parkiralište i besplatni WiFi. 


Vila obuhvaća tri spavaće sobe (oko 20m2) s uključenom posteljinom, dnevni boravak, kuhinju sa svim potrebnim (uključujući i mikrovalnu) i kupaonu (s uključenim ručnicima, perilicom rublja, fenom i peglom).

Sve prostorije su klimatizirane, a dostupan je i besplatan WiFi.


Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Iz dnevne sobe postoji izlaz na terasu od 40m2 s koje puca pogled na bazen. Za najugodnije uživanje uz bazen gostima su na raspolaganju suncobrani i ležaljke.

Biograd na Moru je poznat po svom kulturnom i povijesnom naslijeđu, lijepim plažama i čarobnim uvalama. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.


Nalazi se 28 km južno od Zadra. Smješten je na malom poluotoku. Na njegovoj sjevernoj strani se nalzi uvala Bošana, a na južnoj Soline. Ispred grada su otoci Planac i Sv. Katarina (sa svjetionikom). 

U gradu tokom ljetnih mjeseci gosti mogu uživati u brojnim kulturnim i zabavnim programima i sportskim događanjima (pučke fešte na otvorenom, sportski turniri i natjecanja itd.).