Obavite PREGLED za lasersko skidanje dioptrije uz najviše standarde Eye Instituta "Poliklinike Knezović" u Zagrebu uz stručnost dr. Knezovića i vrhunskog tima poliklinike za 30 eura!

Upustite se u stručne ruke doktora Knezovića koji je, između ostalog, i autor i koautor brojnih znanstvenih radova i izlaganja, kako na domaćim, tako i na međunarodnim kongresima (Istanbul, Munchen, Berlin, Ljubljana, Nica, Haale, Amsterdam, London, Barcelona …)! Kuponi su iskoristivi do 30.10.2024.

DR.SC IGOR KNEZOVIĆ, DR.MED.

Diplomirao je 1998. godine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, kao najmlađi student u generaciji. Obavezni liječnički staž volonterski odrađuje na KBC Zagreb i 1. prosinca 1999. godine polaže državni ispit. Od 01. 04. 2001. godine sudjeluje u radu Lions hrvatske očne banke kao volonter-suradnik a sve u pravcu razvoja multidisciplinarnog pristupa u transplantacijskoj medicini. Aktivan je član timova prilikom brojnih multiorganskih eksplantacija. U svibnju 2003, obranio je temu magistarskog rada pod naslovom “Utjecaj dehidracije organizma i terapije inhibitorima enzima pretvorbe angiotenzina na serumsku koncentraciju stabilnih proizvoda dušičnog monoksida”, te stječe akademski stupanj magistra znanosti.
Aktivno sudjeluje u nastavnim i znanstvenim aktivnostima kako na Zagrebačkom, tako i na Mostarskom sveučilištu. Registrirani je istraživač na nekoliko znanstvenih projekta (Imunologija oka, Mreža očnog bankarstva). Autor i koautor je brojnih znanstvenih radova i izlaganja, kako na domaćim, tako i na međunarodnim kongresima (Istanbul, Munchen, Berlin, Ljubljana, Nica, Haale, Amsterdam, London, Barcelona …). U rujnu 2005. prihvaćena je tema doktorske disertacije pod nazivom «Procjena i usporedba lakrimalne i salivarne zahvaćenosti u bolesnika sa Sjoegrenovim sindromom», koju uspješno brani u listopadu 2008. godine, te stječe akademski stupanj doktora znanosti. 
Ovdje pročitajte više od doktoru!

2015. postaje međunarodno licencirani kirurg na iFS laserskoj platformi za napredno lasersko skidanje dioptrije upotrebom femtosekundnog lasera!


PREGLED obuhvaća:
● Kompjutersko slikanje dioptrije – Refraktometrija
● Određivanje dioptrije na usku zjenicu
● Određivanje dioptrije na široku zjenicu (cikloplegična refrakcija)
● Mjerenje očnog tlaka
● Pregled oka na biomikroskopu
● Pregled očne pozadine (fundusa oka)
● Procjena količine i kvalitete suznog filma (TBUT, SCHIRMER TEST, LISSAMINE GREEN SCORE)
● Non-invasive TBUT – kompjuterska evaulacija suznog filma
● Mjerenje širine zjenice u različitim uvjetima osvjetljenja (Antares)
● Kornealna topografija (Placido ring)
● Kornealna tomografija (Pentacam analiza)
Optička biometrija AL scan
● Endotelna mikroskopija


Postoje 3 vrste laserske operacija - laserska metoda PRK; laserska metoda T- PRK; laserska metoda No Cut  i nakon pregleda se određuje koja je metoda najbolja za Vas!