Obiteljski odmor u Hotelu Katarina 4* u Selcu uz 3 dana i 2 polupansiona za 2 ili 3 odrasle osobe i do 3 djece do 12 g., wellness sadržaje, korištenje dječje igraonice, "Tea & cookies time"...

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 355,00 €
Uštedi još 13,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Iskoristite slobodno vrijeme za odličan provod u Selcu i okolici te odmor u Hotelu Katarina uz pregršt sadržaja, uz izbor trokrevetne ili obiteljske sobe. Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 08.09. do 30.10.2024.

Smješten na ulazu u pitoreskno Selce, u kojem se nalazi i svjetski poznata zdravstvena klinika, HOTEL KATARINA 4* savršena je baza za uživanje u wellness tretmanima, aktivan odmor te postizanje ravnoteže duha i tijela, a na samo nekoliko koraka od gradske plaže.

Jedinstvena kombinacija prošlih i sadašnjih arhitektonskih elemenata, cijela sjeverna strana dobila je potpuno nove, moderno uređene sobe, dok je južnu fasadu oslikao poznati hrvatski ulični umjetnik, inspiriran prepoznatljivim mediteranskim motivima.


Uključeno i korištenje dječje igraonice i "Tea & cookies time" u popodnevnim satima!

Usluge i sadržaji: stilski uređene sobe, klimatizirane sobe, spojene obiteljske sobe, posluga u sobu, SAT TV, besplatan Wi-Fi, novouređeni restoran sa showcookingom, piće uključeno tijekom obroka, aperitiv bar s prostranom terasom i jedinstvenim pogledom na otok Krk, besplatan parking u blizini hotela (sukladno raspoloživosti), dječja igraonica sa zabavnim sadržajima za sve uzraste.

Ponuda uključuje besplatni ulazak u wellness i korištenje unutarnjeg grijanog bazena s morskom vodom!

Wellness centar - Katarina Spa ima unutarnji bazen s morskom vodom, hidromasažni bazen, finsku saunu, bio finsku saunu, tursku kupelj, tople opuštajuće klupe i ležajeve, relax zonu s pogledom na mediteranski vrt i uz nadoplatu jedinstvene tretmane za lice i tijelo te masaže.

Svi željni istraživanja mogu se upoznati s kulturno – povijesnom baštinom grada od crkvica, kapelica do kamenih kućica koje daju posebnu čar Selcu, a zaleđe rivijere bogato je prirodnim i povijesnim ljepotama. Posjetite i vinariju Pavlomir i uz vrhunska vina kušajte i lokalne delicije poput sireva, meda te brojnih drugih.

12. MJESEC PLAVE RIBE, CRIKVENICA

Ako se od 20.09. do 20.10.2024. nađete u Crikvenici, ne propustite posjetiti bogata događanja u sklopu Mjeseca plave ribe, inspirirana bogatom ribarskom prošlošću ovoga kraja. 

Zašto plava riba? Prije svega, zato što je nekad bila jedna od najvažnijih namirnica u tradicionalnoj prehrani. Osim toga, crikvenički su ribari već u 18. stoljeću bili iskusni i poznati majstori u lovu na plavu, ali i ostalu ribu, a mnogi su od njih svoja znanja i vještine prenosili na generacije ribara diljem svijeta.

Želite li razmaziti svoja osjetila, ne propustite ovaj događaj u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice, na kojem ćete, između ostalog, moći prisustvovati inspirativnim cooking show-ovima, degustacijama, dječjim radionicama, te naravno, oduševiti svoje nepce posebnom ponudom plave ribe.

Više informacija i raspored događanja pronađite na linku.