Uživanje u prekrasnoj Malinskoj uz 3 dana i 2 noćenja za 2 ili 4 osobe u apartmanu s balkonom ili terasom u novorenoviranom objektu Malinska Green Apartments 4*!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 158,00 €
Uštedi još 8,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ovo apartmansko naselje vaša je nova oaza mira na prekrasnom otoku Krku! Kupon za ponudu vrijedi od 15.09.24. do 01.10.24.!

MALINSKA GREEN APARTMENTS 4*

Smješteni u srcu prirode i okruženi borovom šumom na korak od plavog mora, naši apartmani pozivaju vas na savršen odmor. Otkrijte prednosti boravka u mirnom okruženju bujnog zelenila i kristalno čistog mora otoka Krka. Naši su apartmani dizajnirani kao mirno utočište za nove doživljaje.

Naši apartmani skladan su spoj modernog dizajna i otočnog šarma. Svaka je smještajna jedinica osmišljena kako bi se maksimalno iskoristilo prirodno svjetlo i omogućio prekrasan pogled na okolicu. Uz naglasak na udobnosti i stilu, naši apartmani pravo su utočište u kojemu ćete se osjećati kao kod kuće.

U cijenu uključeni i inicijalni set posteljine ● inicijalni set ručnika (3 ručnika po osobi) ● završno čišćenje ● besplatan Wi-Fi ● 1 parkirno mjesto po apartmanu

Studio apartman

Moderan studio apartman s balkonom ili terasom, površine 32 m2, dostupan isključivo stepenicama. Svaki je apartman klimatiziran, ima flat-screen TV sa satelitskim programima, sef, telefon i high-speed WI-FI internet.

Spavaća soba s bračnim krevetom (160x200 cm) nalazi se na ulazu u apartman. Iz spavaće sobe ulazi se u prostrani dnevni boravak i kuhinju s blagovaonicom. Elegantna i funkcionalna kuhinja sadrži hladnjak sa zamrzivačem, perilicu posuđa, pećnicu, električnu ploču za kuhanje, aparat a kavu, osnovnu opremu za kuhanje te blagovaonicu pogodnu za smještaj 4 osobe.

Komforna kupaonica s walk-in tušem opremljena je sušilom za kosu i perilicom rublja. Gostima su tijekom boravka na raspolaganju ručnici i posteljina (1 set tijekom boravka). Finalno čišćenje apartmana je uključeno u cijenu smještaja.

Jednosobni apartman s balkonom ili terasom

Moderan apartman s 1 spavaćom sobom i balkonom ili terasom, površine 38 m2, dostupan isključivo stepenicama. Svaki je apartman klimatiziran, ima flat-screen TV sa satelitskim programima, sef, telefon i high-speed WI-FI internet. Spavaća soba s bračnim krevetom (160x200 cm) odvojena je od dnevnog dijela. Dnevni boravak ima izlaz na namješteni balkon s pogledom na obližnju borovu šumu.  

Elegantna i funkcionalna kuhinja uključuje hladnjak sa zamrzivačem, perilicu posuđa, pećnicu, električnu ploču za kuhanje, aparat za kavu i  osnovnu opremu za kuhanje te blagovaonicu za 4 osobe. Komforna kupaonica s walk-in tušem opremljena je sušilom za kosu i perilicom rublja. Gostima su tijekom boravka na raspolaganju ručnici i posteljina (1 set tijekom boravka). Finalno čišćenje apartmana je uključeno u cijenu smještaja.

Jednosobni apartman s balkonom ili terasom (2+2)

Moderan apartman s 1 spavaćom sobom i balkonom ili terasom, površine 38 m2, dostupan isključivo stepenicama. Svaki je apartman klimatiziran, ima flat-screen TV sa satelitskim programima, sef, telefon i high-speed WI-FI internet. Spavaća soba s bračnim krevetom (160x200 cm) odvojena je od dnevnog dijela. Dnevni boravak služi i kao prostor za smještaj dodatne 2 osobe na kauču (160x200cm) te ima izlaz na namješteni balkon s pogledom na obližnju borovu šumu.  

Elegantna i funkcionalna kuhinja uključuje hladnjak sa zamrzivačem, perilicu posuđa, pećnicu, električnu ploču za kuhanje, aparat za kavu i  osnovnu opremu za kuhanje te blagovaonicu za 4 osobe. Komforna kupaonica s walk-in tušem opremljena je sušilom za kosu i perilicom rublja. Gostima su tijekom boravka na raspolaganju ručnici i posteljina (1 set tijekom boravka). Finalno čišćenje apartmana je uključeno u cijenu smještaja.





MALINSKA je slikovito primorsko mjesto smješteno na obali otoka Krka u kojemu se isprepliću povijest, tradicija i prirodne ljepote. Od skromnih početaka kao ribarsko i poljoprivredno mjesto, Malinska se razvila u destinaciju koja elegantno balansira između svojih povijesnih korijena i moderne, živahne energije.

Prošećite Malinskom i dopustite da vas očaraju njezine uske uličice s kamenim kućama, bujnim bugenvilijama i mirisnim mediteranskim biljem. Mjesto odiše toplom i privlačnom atmosferom, gdje se lokalno stanovništvo i posjetitelji okupljaju u ugodnim kafićima, na šetnicama uz obalu i na živahnim tržnicama.