Tražite rješenje za smanjenje celulita i oblikovanje tijela? Salon TeSa u Splitu donosi Vam paket od 10 tretmana - 4x kavitacija, 4x limfna drenaža i 2x radiofrekvencija - uz 70% popusta!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Kuponi su iskoristivi do 15.11.2024

LIMFNA DRENAŽA radi na principu isprekidane pneumatske kompresije (presoterapija). Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresor) kroz sustav cjevčica. Svaki rukav sastoji se od više međusobno neovisnih zračnih komora koje se napuhuju u prethodno definiranim ciklusima, ovisno o dijagnozi.

Tretman razbijanja masnog tkiva KAVITACIJOM je efektivan tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

RADIOFREKVENCIJA uključuje primjenu kozmetičkog gela i toplog “štapića” kojim se prelazi po koži kružnim pokretima. Štap nježno zagrijava dubinske slojeve kože na približno 40°C. "Zavaravanjem" mozga da pomisli kako je došlo do potencijalne ozljede, potičemo organizam na samoiscijeljenje. Tako se povećava proizvodnja kolagena i zatezanje elastičnih vlakana u koži. Takvo zatezanje je trenutačno. To znači da se koža učvršćuje i podiže odmah nakon prvog tretmana. Blaga toplina potiče i smanjenje broja masnih stanica te sužavanje pora.