Nezaboravno adrenalinsko iskustvo uz Flight Simulator #1! Postanite pilot aviona uz simulator letenja koji daje osjećaj stvarnih uvjeta leta! Ponuda vrijedi za 1, 2 ili 4 osobe, već od 80 eura!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 80,00 €
Uštedi još 4,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Simulator letenja precizno rekreira elemente upravljanja zrakoplovom i daje osjećaj stvarnih uvjeta leta! Kupon vrijedi isključivo za termin do 30.10.24.

Simulator zrakoplova A320 je identičan pilotskoj kabini uključujući upravljanje, instrumente i realan  pogled iz pilotskoj sjedala.

Pod vodstvom naših instruktora letenja, pravih pilota, biti ćete u mogućnosti poletjeti, izvoditi osnovne manevre i sletjeti.
Nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo.

Realna vizualizacija
Slika na velikom panoramskom ekranu prikazuje prirodne krajolike i ovisi o odabranom dobu dana, vremenu, godišnjem dobu itd.

Točna replika kokpita zrakoplova
Unutrašnjost simulatora Airbus A320 je točna replika kokpita, od pilotskih sjedala do gumba i instrumenata. Svi sustavi virtualnog aviona rade kao pravi, tako da svatko može doživjeti stvarnost letenja u ulozi pilota.

Gradovi i zračne luke diljem svijeta
Tijekom svog leta možete odabrati letjeti u gotovo bilo koji grad na svijetu! Za prvi put savjetujemo vam da odaberete jednostavnu rutu iz poznate zračne luke kako bi simulacija leta donijela maksimalno zadovoljstvo.

Realistični osjećaji pravog leta
Iskustvo letenja simulatorom Airbus A320 vrlo je blisko osjećajima pravog leta.

Letite s prijateljima
Na let možete povesti članove obitelji ili prijatelje i s njima naizmjenično upravljati avionom.

Instruktori su pravi piloti
Rado podučavaju i početnike i na razumljiv način objašnjavaju osnove upravljanja zrakoplovom.