[PONUDA ZA ŽENE] Neka sva čula uživaju! Priuštite si dan za sebe i čisto uživanje uz Mini ili Maxi Spa Day uz 5 ili 10 dragocjenih tretmana za lice i tijelo u Beauty salonu LaVi u Zagrebu!

Puna cijena 130,00 €
Ušteda 42%
Cijena 75,00 €
Uštedi još 4,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Mini spa day: termo deka + relax parcijalna masaža leđa + radiofrekvencija lica + serum + foto terapija (led maska) + masaža lica vrata i dekoltea; Maxi spa day: termodeka + presoterapija (aparativna) + uzv čišćenje lica (uzv. špatula) + ultrazvuk lica + fototerapija (led maska) + trajni lak ruke + trajni lak noge + parafinska kupka ruku + masaža vlasišta + masaža lica, vrata i dekoltea. Kupon se može iskoristiti do 16.11.2024.

Uzeti vrijeme za sebe, svoje zdravlje i zadovoljstvo je dragocjeno!

Počastite se Mini ili Maxi Spa danom i prepustite se rukama profesionalnog osoblja salona LaVi!

Radiofrekvencija je tretman koji se koristi za brzo i bezbolno pomlađivanje kože. Tretman radiofrekvencije lica koristi se za različite probleme kože, a učinak je zatezanje opuštene kože, smanjivanje bora te regeneracija oštećene strukture kože.

Konačni rezultat je vidljivo čvršća i jača koža, obnovljenog kolagena. Ovom se tehnologijom može utjecati i na smanjenje podbratka, podizanje očnih kapaka i smanjenje jastučića ispod očiju.

Termodeka - princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.

Zadatak strojne presoterapije/limfne drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.