[NOVO] Studio ljepote Manuela nudi popularni tretman CryocoolSculpting 360 ili 4D - zamrzavanje masnih stanica najnovijom tehnologijom koji je zaludio svjetske zvijezde već od 69€!

Puna cijena 136,00 €
Ušteda 49%
Cijena 69,00 €
Uštedi još 4,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon se koristi u 1 dolasku. Kupon se može iskoristiti do 15.11.2024.


CryocoolSculpting 360 stupnjeva ili 4D najnoviji je i trenutno najbolji tretman na tržištu za topljenje masnih stanica kojeg koriste brojne domaće zvijezde, blogerice, influencerice te svjetski poznate osobe. Revolucionarni je tretman u svijetu za gubitak masnih naslaga koji radi na principu zamrzavanja masnih stanica.



Tretman je proglašen glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme te dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža.


Idealno rješenje za sve one koji se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice.

Trajanje tretmana:
Tretiranje 1 ili 2 zone: 30 minuta (ukoliko se tretiraju 2 zone stavljaju se 2 aplikatora), tretiraje 3 ili 4 zone: do 1 h
- limfna drenaža: 30 minuta


Tretman se može primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnoće: trbuh, bedra, stražnjicu, noge, ruke, leđa, podbradak

Ovisno o građi tijela i višku masnoće, ponekad je donji dio trbuha 1 zona, dakle tretiranje 1 sondom.