Popularni i najučinkovitiji tretman uklanjanja dosadnih dlačica - 1 tretman diodnim laserom za odabranu regiju u Studiju ljepote Manuela u Zagrebu već od samo 29 eura!

Puna cijena 60,00 €
Ušteda 51%
Cijena 29,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Diodni laser bilježi brže i bolje rezultate i na dlačicama koje su manje pigmentirane. Kupon se može iskoristiti do 22.11.2024.

Stanite dosadnim dlačicama na kraj! Uštedite vrijeme i uživajte u glatkoj koži!

Soprano Titanium diodni laser 808NM+755NM+1064NM je laser najnovije tehnologije koji se koristi za sigurno i dugotrajno uklanjanje dlaka na licu i tijelu. Diodni laser podjednako je učinkovit na svim tipovima i tonovima kože - čak i na osunčanoj koži, a dobra je vijest i da je moguće primjenjivati ga tijekom cijele godine.

Odaberite tretiranje:

● brade ● nadusnice ● pazuha ● bikini zone ● brazilku ● potkoljenice ● natkoljenice ● podlaktice ● nadlaktice

Trajanje tretmana: od 10 do 60 minuta (1 zona, ovisno o području koje se tretira)

Iako su rezultati individualni preporuka je napraviti 7 tretmana da bi zahvatili sve dlačice, odnosno one koje su prešle iz faze mirovanja u aktivnu fazu. Tretman je potrebno ponavljati svakih 6 do 8 tjedana. Za održavanje dobivenih rezultata tretman je potrebno ponoviti svega jednom godišnje. Prvi rezultati se vide 10 do 14 dana nakon prvog tretmana laserske epilacije i možete očekivati otpadanje dlačica, koje iznosi i do 30%. Nove dlačice koje rastu bit će rjeđe, za nijansu svjetlije i mekše, a nakon svakog sljedećeg tretmana još rjeđe i manje vidljive.

Preporučuje se izbjegavati izlaganje suncu 14 dana nakon tretmana . Dva tjedna nakon tretmana trebalo bi izbjegavati bazene, saune i piling da ne bi došlo do infekcije ili iritacije tretirane regije. Bol je kod uklanjanja dlačica svedena na minimum.