Idila za dvoje uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom u Pula City Center Accommodation za 2 osobe, uz posjet NP Brijuni + UKLJUČENE ULAZNICE i dodatne pogodnosti, sve za samo 250 eura!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Istražite antičke znamenitosti Pule i otkrijte čarobni NP Brijuni - ULAZNICE SU UKLJUČENE! Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe (noćenje u Premium sobu s balkonom), do 15.10.2024. i kuponi se mogu spajati.

Pula City Center Accommodation

Smještaj Pula City Center nalazi se u samom centru Pule, na samo 500 metara od slavoluka Sergijevaca i 1 km od Augustovog hrama. 

U ovom objektu dopušten je boravak kućnim ljubimcima, a sadrži besplatni WiFi u svim prostorijama. U sklopu objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište.

 Ponuda uključuje: 2 noćenja (Premium soba s balkonom), 2 x bogat raznolik doručak (neograničeno kava, čaj, sok), besplatan parking, piće dobrodošlice i 2x ulaznice za NP Brijuni

Sve sobe u ovom privatnom smještaju sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima. Sve sobe obuhvaćaju kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Max kapacitet za do 2 djece, no ukoliko ih ima više da upit direktno hotelu za mogućnost nadoplate.

Dodatne pogodnosti: popust od 15% u partnerskim restoranima u centru grada, rana prijava i kasna odjava (ovisno o raspoloživosti), dodatni razni izleti uz doplatu na licu mjesta (jahanje, večera na brodu uz zalazak sunca i dupine, kayak ture, posjet vinarijama...)

U sklopu objekta dostupan je pult za organizaciju izleta, gdje gosti mogu pitati za savjete o cjelodnevnim izletima i putovanjima. Arheološki muzej nalazi se na približno 450 metara, a poznata Pulska Arena udaljena je približno 1 km.

Samostalan obilazak grada uz našu aplikaciju s glasovnim vodičem Pula City Center Accommodation App!

NP Brijuni

Nacionalni park Brijuni predstavlja oazu veličanstvenog sklada čovjeka, biljnog i životinjskog svijeta. 

Nacionalni park Brijuni jedan je od najljepših i najpoznatijih hrvatskih nacionalnih parkova koji se od ostalih parkova razlikuje u činjenici da je gotovo u potpunosti kultiviran od strane čovjeka i stvoren kao njegovo mjesto odmora i uživanja. Iako oblikovan namjenski, napravljen je u sinergiji s prirodom, što mu daje posebno skladni i pitomi izgled.

Inspirirajte se i saznajte više na: https://zastita-prirode.hr/zasticena-priroda/nacionalni-parkovi/nacionalni-park-brijuni/

Obavezno provjeriti raspoloživost prije kupnje na mail cityroomspula@gmail.com ili na T: +385 (0)52 356 992 M: +385 (0)91 602 03 64, uz KOD i ID kupona po primitku kupona, te potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona.