Posjetite popularne Vodice i uživajte u odmoru u Villi Arausana & Antonina & Arausa uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe i poseban poklon - 2x ručak i večeru s uključenim pićem!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Na poklon dobivate 2x pansionski ručak i 2x pansionsku večeru s uključenim pićem iz šankomata za vrijeme obroka (voda, sokovi, vino, pivo)! Po potvrdi rezervacije dobiva se informaciju o smještaju u koju vilu se radi. Kupon vrijedi do 29.09.2024.; isključeni termini 10.-14.09. i 21.-22.09.2024.

Smještene u jednom od najpopularnijih turističkih središta Dalmacije - Vodicama - na samoj plaži i udaljen svega nekoliko koraka od centra grada Vodica, Ville Arausana & Antonina & Arausa nude svojim gostima komforne i moderno uređene sobe te koncept visokokvalitetne i personalizirane usluge. Posebna pažnja posvećena je svakom pojedinom gostu te nas raduje što Vam možemo pružiti uslugu jer mi smo tu zbog Vas.

EXTRA pogodnosti: upgrade u sobu više kategorije sukladno raspoloživostina poklon 2x pansionski ručak i 2x pansionska večera s uključenim pićem iz šankomata za vrijeme obroka (voda, sokovi, vino, pivo); svi obroci se konzumiraju u restoranu hotela Punta ● 15% popusta na sve masaže u Wellness & Spa centru hotela Punta

Vile Arausana & Antonina & Arausa pružaju vrhunsku uslugu smještaja i mogućnost uživanja u ugodnom ambijentu restorana na samoj plaži s bogatom gastro ponudom.

GRATIS 1 dijete do 5 godina na ležaju s roditeljima
GRATIS 1. dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju

Raspolažu s elegantno dizajniranim i opremljenim sobama. Stilski dizajnirane i opremljene u skladu sa suvremenim potrebama i navikama gostiju, klimatizirane sobe raspolažu sa minibarom, elektroničkim sefom, LED Sat TV-om, radnim stolom, balkonom sa sjedećom garniturom. Moderno uređene kupaonice sadrže tuš, sušilo za kosu i pomno biranu potrebnu kozmetiku.

Ponuda uključuje: korištenje sauna unutar Wellness & Spa centra u hotelu Punta uz prethodnu rezervaciju termina na recepciji hotela (sukladno raspoloživosti) ● korištenje unutarnjeg bazena u hotelu Punta ● korištenje vanjskog bazena i sunčališta ● ležaljke i suncobrani uz vanjski bazen gratis (sukladno raspoloživosti) ● besplatni Wi-Fi internet ● jedno parkirno mjesto gratis (sukladno raspoloživosti).