Obnovite kožu lica u Bio+ klinik salonima na 2 lokacije u Zagrebu uz dragocjen paket tretmana: dermapen, korištenje kiselina prema tipu kože, dubinska hidratacija lica ampulom i maska za samo 60 eura!

Kupon vrijedi do 10.11.2024. i može se koristiti na adresama: 8 Bukovački ogranak 7, Bukovac ili Masarykova 5 u dvorištu, Centar!

Mladolika koža nije san, već rezultat pravilne njege! 

Uz paket pomno biranih profesionalnih tretmana koje Vam donosi kozmetički salon Bio+klinik pomoći ćete koži u dubinskom čišćenju, stimulaciji proizvodnje kolagena i održavanju mladolikog izgleda.

Popularna metoda i odlična nadopuna kompleksne anti aging terapije: dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu koja automatiziranim pokretima vibrira te tako postiže kontroliraniji rezultat. Najčešće se tretiraju ožiljci kože koja je bila problematična. 

Kiseline su moćni saveznici u tretmanima ljepote jer nježno ljušte odumrle stanice kože, ujednačavaju ton i teksturu te čine kožu blistavo čistom, pomažući joj da funkcionira bolje.

Hidratacija kože je neizostavan korak u njezi kože tijekom cijele godine i jedna je od osnova njege, a naša ampula za duboku hidrataciju i maska će nahraniti kožu u zadnjem koraku ovog dragocjenog tretmana.

Iz salona ćete izaći svježe kože i zasjati!

Kupon možete iskoristiti na jednoj od dvije adrese u Zagrebu: 8 Bukovački ogranak 7, Bukovac, ili Masarykova 5 u dvorištu.