Uživajte u ljepotama Novog Vinodolskog uz 6 dana i 5 noćenja u apartmanu Blue Oasis za 6 odraslih osoba, a za poklon dobrodošlice dočekat će Vas vino i kava!

EXTRA pogodnosti - boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon za ponudu vrijedi do 30.09.24.

Apartman Blue Oasis se nalazi na samo nekoliko koraka od svih događanja u centru grada, kao i najfinijih restorana i ostalih okupljališta.

Apartman raspolaže s dvije prostrane spavaće sobe s king-size krevetima (160 × 200 cm), a u dnevnom boravku se nalazi udoban kauč na razvlačenje. Posjeduje dječji krevetić i dodatan krevet na razvlačenje. Dvije moderne kupaonice s tuš kabinama, WC-om, sušilom za kosu i besplatnim gelom za tuširanje, šamponom i sapunom. Osigurani su i mekani ručnici, posteljina. Na raspolaganju je i perilica rublja te nekoliko kapsula za nju. Kuhinja je potpuno opremljena i povezana s dnevnim boravkom i blagovaonicom. U njoj ćete naći pribor za jelo, Nespresso i filter aparat za kavu, hladnjak, zamrzivač, perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu i pećnicu, ali i vino i kavu dobrodošlice. Besplatni Wi-Fi i dva klima uređaja također su uključeni. 

Na prostranoj terasi nalazi se blagovaonski stol za šest osoba koji idealan je za zajedničke obroke. Postoji tenda kako bi Vas sakrila od sunca.

Osiguran besplatan parking i WI-FI!

Apartman je idealno smješten, samo 400 metara od mora i od plaže. Centar grada udaljen je 400 metara, a supermarketi se nalaze preko puta. 

Istražite povijesni stari grad Novi Vinodolski ili njegove prekrasne plaže i uvale koje se protežu duž očaravajuće šetnice. Ovi netaknuti obalni dragulji pretvaraju Novi Vinodolski u idilični raj za odmor na Jadranu, čineći ga dobro čuvanom tajnom među hrvatskim turističkim odredištima.