Obiteljski odmor u Moravskim Toplicama uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odraslih i 2 djece u Hotelu Livada Prestige 5*, uživanje u bazenima i saunama Hotela Livada i parku Terme 3000!

Super cijena 450,00 €
Uštedi još 23,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 23,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 2 djece (jedno dijete do 6 godina spava s roditeljima i 1 dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju)! Kupon se može iskoristiti od 26.09.24. do 02.10.24.; 31.10.24. do 03.11.24.; 29.11.24. do 19.12.24. i od 20.12.24. do 30.12.24.

Nevjerojatni doživljaj Prekmurja

Prekmurje ima nešto posebno što je teško riječima opisati. Nešto što treba vidjeti, čuti, dotaknuti i okusiti. Upravo to bogatstvo senzacija vodi hotel Livada Prestige, jedini prekmurski hotel s pet zvjezdica. 

Bacite pogled kroz prozor i uživajte u mirnom pogledu na beskrajne prekmurske livade ili svratite na partiju golfa na golf terenu s najdužim plovnim putem u Sloveniji.

Otvoren 2006. godine, ovaj hotel s pet zvjezdica na četiri kata i prizemljem ima 122 sobe. Nalazi se u neposrednoj blizini golf igrališta i Termalnog parka Terme 3000. Hotelski bazeni, barovi, restorani i wellness centar nalaze se unutar hotela. Gosti mogu birati između 5 tipova soba opremljenih antialergijskim madracima. Hotel se ističe kadama koje se mogu napuniti crnom termomineralnom vodom.

Cijena uključuje i: neograničeno kupanje u unutarnjim i vanjskim bazenima s termalnom vodom u hotelu Livada ● ulaz u nove hotelske saune hotela Livada ● neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000 / povezano toplim hodnikom ● korištenje ogrtača ● ručnici uz hotelski bazen ● ležaljke uz hotelski bazen ● jutarnja gimnastika i vodeni aerobik uz glazbu 2 x dnevno (osim nedjeljom) ● besplatni internet u sobi i predvorju hotela ● besplatan parking ispred hotela.

Nove hotelske saune hotela Livada će pridonijeti Vašem opuštanju, detoksifikaciji i osjećaju lakoće cijelog tijela.

S 11 bazena ukupne površine preko 5200 m2, Terme 3000 – Moravske Toplice savršeno su odredište za sve željne bezbrižne vodene zabave. Osim unutarnjeg i vanjskog termalnog parka s toboganima od kojih će vam se ubrzati krv, možete birati između tri hotelska bazenska kompleksa od kojih svaki ima svoju priču.

U okolici Terma 3000 zanimljivi su ponajprije: Plečnikova crkva u Bogojini, rotonda iz 13. stoljeća u Selu, Aquila freske u Martjancima i Turnišču te izlet na najveći slovenski stari grad u Gradu. 

Možete uživati u ljepoti vinske ceste Jeruzalem, a nakon toga se počastite lokalnim specijalitetima i pogledajte salezijanski samostan. Na izletu brodom na Otok ljubavi u Ižakovcima okrijepite se »büjraškom malicom« (užinom) i ljubavnim napitkom, a Bukovniško jezero je prava riznica čudesne snage prirode – energije, koja opušta, smiruje i revitalizira. U blizini jezera je kapela Sv. Vida pokraj koje se nalazi Vidov izvor s ljekovitom vodom.