Opuštajući rujan u Hotelu Medena 3* u Segetu Donjem kraj Trogira - 2, 3 ili 5 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE usluge za 2 osobe i 1 dijete do 7 godina!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 208,00 €
Uštedi još 11,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 11,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 2 osobe i 1 dijete do 7 godina. Kupon se može iskoristiti od 09.09. do 03.10.2024.

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se Hotel Medena 3*, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. 

Na prostoru od 60 hektara naći ćete različite sadržaje koje će vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, mini golf, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu. Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju.

SUPERIOR NEW: nalaze se u A zgradi, ukupne su površine 18 m². Sobe imaju dva (spojena) kreveta, pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje širine 80 cm), kupaonicu sa tuš kadom, balkon, sef, mini hladnjak, LCD SAT/TV, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu, telefon i besplatan Wi-Fi.