[NOVO] Idealno mjesto za odmor ili druženje s prijateljima u Novalji u Villi Lara uz 3 dana i 2 noćenja za 2 ili 4 osobe osobe, korištenje vanjskog bazena i roštilja...

Super cijena 100,00 €
Uštedi još 5,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon za ponudu vrijedi do 30.09.2024.

Villa Lara se nalazi u Novalji, samo 1,3 km od pješčane plaže Planjke i 5 min od centra Novalje.

 

Vila raspolaže  klimatiziranim i opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima, kojih je u ponudi ukupno 9, a svaki apartman je opremljen kuhinjom, klimatiziran i ima izlazak na balkon ili bazen.  

 

Za goste je osiguran privatan parking. 

Vaše uživanje može započeti ispijanjem kave ili čaja s pogledom na bazen, a opuštanje možete nastaviti kupajući se i sunčajući.

 

Guštanje će biti potpuno kad se okupite i odlučite spraviti roštilj, a uživanje u slasnoj hrani i dobrom društvu može se produžiti neovisno o vremenskim prilikama, jer ste zaštićeni nadstrešnicom. Zvuk cvrčaka, zvjezdano nebo, odsjaj svjetala na morskoj površini... Otpustite brige i napunite baterije, podržani ljepotom prirode i udobnošću smještaja. 

U cijenu uključeno: parking ● WI-FI ● boravišna pristojba ● posteljina i ručnici.

NOVALJA
Ljepota Novalje i okolnih mjesta odražava se u zanimljivim plažama i očaravajućim prirodnim krajolicima. Inspirirajte se nekom od bogatih ponuda izleta i istražite okolicu!

Ako tražite mjesto za sjajnu zabavu, Novalja slovi kao top hrvatska destinacija! Štoviše, Novalja se može svrstati među najpoznatije europske destinacije noćnog života zbog svoje poznate plaže Zrće.

 

Osim noćnog života, Novalja se može pohvaliti i drugim adutima. Ako vas više privlači razgledavanje, najzanimljiviji povijesni prizor je akvadukt iz rimskih vremena, koji se može vidjeti u gradskom muzeju.

Gurmani će biti oduševljeni je je Pag poznat po proizvodnji visokokvalitetnog sira - paški sir je vrhunski specijalitet otoka. 

Novalja nudi za svakog ponešto, a Villa Lara je odlična početna točka za istraživanje otoka!